צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-10-07, 22:09   #18
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי MEIR-GABAY
לא מחפש שיגידו כל הכבוד באתי הבאתי תוכנית תיקנו אותי לגבי הסטים תיקנתי ואחרי התיקון עוד היה להם מה להגיד ואתה אל תדבר ככה כי יש לך יותר וותק בפורום הזה אני מתערב איתך שהניסיון שלך בתחום לא יותר טוב משלי אז אל תרגיש עם ביטחון מופרז לדבר ככה כל אחד פה חושב שהתוכנית שלו יותר טובה משל האחר אני רוצה לחשוב שהתוכנית שלי יורת טובה משלך אתה יכול להגיד ששלך יותר !? לא ,אין כל דבר שמוכיח את זה אתה לא תגיד שהתוכנית שלך טובה משלי אלא תוכיח
אם היה לי טיפה פחות סבלנות הייתי אומר לך ערב טוב וסוגר תמעקב על הפסוט הזה אבל היה לי אימון טוב ויש לי מצב רוח...
קודם כל נתחיל מזה שלא תגיד לי מה לעשות טוב? אני יעשה מה בראש שלי ולא מתאים לך אתה יכול למצמץ כשאתה עובר על התגובה שלי...
דבר שני... אם תיקנו אותך ותיקנת אתה אשכרה מצפה שיבואו ויגידו לך כל הכבוד? שיפרגנו? על מה? אם תיקנו אותך אתה אמור לתקן... חשבת על זה שלבנאדם השני שתיקן אותך ידע משהו וחשב על משהו שהראשון לא חשב...?? חשבת על זה? אתה מדבר כמו ילד קטן שצריך שיגידו לו כל הכבוד על כל דבר שהוא עושה.. אולי מדבקת "אני ילד גדול תיקנתי את התוכנית"? תעשה לי טובה ואל תירק לאנשים שבאים לעזור לך בפרצוף...

יש לי וותק פה ויש לי וותק בתחום ולכן אני מרשה לעצמי לדבר ככה... אין חכם כבעל ניסיון גבר..יום יבוא ותבין את זה..
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט