שאלה מאוד גורלית לגבי בחירת אבקת חלבון...
תראו,אני כבר תקופה ארוכה(לפחות 4 שנים) מתאמן באופן לא סדיר, אולם תמיד התרבות של חדר כושר הייתה טמועה בי. לפעמים היו הפסקות ופציעות מכל מיני סיבות.
נתונים: גיל - 20.5
גובה - 1.73
משקל - 70 (כבר איזה שנתיים ככה)
הלוואי והייתי יודע אחוזי שומן,אבל מה שאני יכול להגיד זה שהם די גבוהים כי אני נוטה להשמין,יש לי מסת שריר די טובה אבל הגנטיקה שלי מבחינת שומן לא טובה בקטע הזה...
כרגע אני חייל,משתדל להקפיד על 3 אימונים בשבוע(לפכמים אני מצליח רק 2 אבל 2 זה המינימום)
אין לי תפריט תזונה כי זה קצת קשה בצבא. ואני יודע מה אתם הולכים להגיד - אתה לא תהפוך לסופרמן רק מלשתות אבקה,אתה צריך לפריט תזונה.
ובכל זאת במצב הקיים אני צריך ייעוץ - כרגע נגמרה לי האבקת חלבון (אבקה של חברת Now לא מי יודע מה) ואני שוקל לקנות אבקה חדשה.
עכשיו דיברתי עם אלעד מהסניף של ראשון,והוא המליץ לי על 3 אבקות:
1.Perfect Whey - של נייצ'סרס בסט
2.Pure Pro - ABB
3.Metabolic Whey - MRM
הסיבה למחירים הנמוכים היא שהאבקות האלה פשוט עוד לא נכנסו למעגל עליית המחירים של מי הגבינה בארה"ב. ברגע שייגמרו הסטוקים גם הם יעלו באזור ה-350 כמו האבקות הגדולות של אופטימום ו'צמפיון.
הוא המליץ לי עפ"י הנתונים שאמרתי לו(והזהיר כי הוא אומר את זה בלי שהוא רואה אותי ולכן זה לא מדוייק) על אבקה מס' 1 של נייצ'ר בסט מכיוון שיש לה אחוז מאוד נמוך של פחמימות(1 גרם) ושומנים (1.5 גרם) ובנוסף,בניגוד לאבקות האחרות הוא אינו מומתק באפסרטיים או בממתיקים בעיתים אחרים שלפעמים סופחים נוזלים וגורמים למראה שמן.
והשאלות הן:
1.מבחינת מה הכי מומלץ מבחינה אפקטיבית(אני יודע,זה אינדיוידואלי וחלבון זה חלבון אבל בכל זאת...) איזו מבין 3 האבקות הכי מומלצת מאנשים שטעמו?
2.טעמים,תנו לי לשמוע המלצות מה הכי טעים.
מחר אני הולך לקנות...תודה מראש :-)
|