צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-11-06, 14:47   #5
Eagle
חבר פעיל

הסמל האישי שלEagle

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
EAGLE תלמד לצטט, אי אפשר לנהל איתך דיון שאתה לא יודע לצטט ורושם הכל בגוש ולא עונה לטיעונים שלי.
אתה אומר הויקניגים היו אכזריים, אני מראה לך שכל התרבויות והצבאות שהיו באותה תקופה היו אכזריים באותה מידה ואפילו יותר, אתה קשה הבנה זה משהו אחר, בגלל זה לא הבנת את הקשר של הרומאים.

תגיד אתה כאילו לא קורא את ההודעות שלי? אני רושם לאוויר?
הראתי לך והסברתי לך שהאימפריה הרומית עשתה בדיוק אותו דבר ואפילו לאוכלוסיה יותר רחבה! כנ"ל הצלבנים בימי הביניים שהיו לאחר תקופת הויקינגים וכל שבט אחר שלחם, זה ממש לא יחודי לויקינגים. אתה צריך לשפוט שבט לפי השוואה לאותה תקופה לא לתקופה של היום, אם אתה רוצה לעשות השוואה נכונה לימינו אז תסתכל על הצאצאים שלהם היום, שמנהלים את הארצות המתקדמות ביותר בעולם אם זה מבחינה תרבותית או מדעית או פוליטית.

כן אתה נפלת בבור, כי זה בדיוק מה שהופך אנשים לנוחותים יותר, עצם זה שבאלפי שנה הם לא השתנו בגרוש,לעומת האירופאים שעברו קשת רחבה של התפתחות. זאת הסיבה שאני פוסל את האפרו אמריקאים,או כושים, או איך שאתה רוצה לקרוא להם, ההישגים שלהם שואפים ל-0 והם נישארו באותו קן כמו לפני 2000 שנה. הויקניגים/סקנדינבים בדיוק מראים את ההתפחות והאבולוציה של האדם,התחילו במקום מסויים כלוחמים אימתניים וסיימו את הקשת במקום אחר לגמרי שהוא בחלק העליון של התרבות המודרנית אם זה במדע,תעשיה,כלכלה,שלטון ,עושר,רווחת תושבים.
בקיצור, אתה חי עם תפיסת עולם מעוותת, ואתה גזען גמו גזען ארי, או גזען אמריקאי, או גזען אפריקאי.

משאבים טבעיים הם אלה הנותנים עוצמה כלכלית למדינה, מה הנקודה שלך, אני לא מצליח להבין יגאל-EAGLE
טוב, דיי אין מה להתווכח איתך.
תשאל מי שקצת מבין בנושא, והוא יגיד לך שהויקינגים נודעו באכזריותם, ואף היו ההאכזריים ביותר.
ואיך בדיוק מידת האכזריותה של האומה הרומית קשורה לנושא?!

זה כמו שתצדיק מעשי תיהור אתני יהודי באירופה על ידי הנאצים כי גם האפריקאים עשו זאת באפריקה.

בקיצור, אין לי מה להמשיך להתווכח איתך כי אתה תמשיך לטענות את הטענות המגוחחות שלך.

ומה שרציתי לטעון בקשר לנורווגים זה שנוורגיה לא הצליחה בזכות האזרחים, בזכות החוכמה והתושיה שלהם, אלא הצליחו בסה"כ בזכות הנפט,

" משאבים טבעיים הם אלה הנותנים עוצמה כלכלית למדינה"
לא רק, קח לדוגמא את ישראל.

אה ולא קוראים לי יגאל.
Eagle מנותק