ציטוט:
[=Eagle]טוב, דיי אין מה להתווכח איתך.
|
בטח שאין לך, כי אתה זורק הערות בלי שום גיבוי ואני משכיל שנותן גיבוי לכל הדברים שאני רושם.
ציטוט:
תשאל מי שקצת מבין בנושא, והוא יגיד לך שהויקינגים נודעו באכזריותם, ואף היו ההאכזריים ביותר.
ואיך בדיוק מידת האכזריותה של האומה הרומית קשורה לנושא?!
|
אתה דיסלקט רציני, תמשיך לעשות פוזות בייספס , ניראה לי מעבר לזה זה גדול עליך , אני אסביר שוב.
"תשאל מי שאתה רוצה" זה לא טיעון אני מצטער לאכזב אותך. אני חוקר את התרבות הויקינגית כבר המון זמן,קראתי מאות עמודים שקשורים לעניין, ואני מתעדכן במחקרים היסוטוריים בנוגע לתקופה של הויקינגים.
עכשיו נעשה את זה לאט לאט כדי שתבין יגאל-EAGLE, כל הצבאות,כל העמים,כל הלוחמים, התנהגו בימים חשוכים אלו בצורה זהה, הויקניגים לא היו אכזריים יותר מהרומים שנחשבים לפלא תרבות של ימים קודמים. כל הצבאות נילחמו באותן שיטות, בזזו,רצחו,צלבו,אנסו וכו', אין הבדל בין הויקינגים לבין שאר השבטים/עמים של אותם זמנים. שאתה עושה השוואה אתה צריך להשוות מה שאתה רוצה להשוות, לדברים אחרים באותה תקופת זמן.
כמו שהראתי לך הויקינגים היו הרבה מעבר ללוחמים,בניגוד למה שאתה רואה בחוברות קומיקס שלך. מדובר פה על הסחורים הכי גדולים של אותה תקופה, שהקימו מושבות באמריקה 500 שנה לפני שקולומבוס הגיע בכלל, שהקימו מושבות מצליחות בכל אירופה, שהגיעו לבריטניה ,התנצרו, והפכו אותה לאימפריה מאותה תקופה, שהקימו את המדינה הענקית רוסיה!יש לי עוד מלא דוגמאות, אתה רק צריך להתחיל לפתוח את הראש וללמוד, במקום לקרוא חוברות קומיקס, אם אתה רוצה קניתי לאחרונה סידרת תעודה על הויקינגים של שעתיים,שמסבירה הכל על התרבות שלהם והקדמה,הכל מלווה בממצאים אריכואולוגים ומדעיים לגיבוי הממצאים של אותה תקופה,זה באמת מעניין.
ציטוט:
בקיצור, אין לי מה להמשיך להתווכח איתך כי אתה תמשיך לטענות את הטענות המגוחחות שלך.
|
בטח שאין לך מה להמשיך להתווכח איתי, כי אין לך טיעונים. אפילו לא טיעון אחד, תשמע אני מציע לך להישאר בליגה שלך, זה באמת לא חוכמה בשבילי שאני קורא ולומד כל היום לנהל דיונים עם אנשים שלא כאלה.
ציטוט:
ומה שרציתי לטעון בקשר לנורווגים זה שנוורגיה לא הצליחה בזכות האזרחים, בזכות החוכמה והתושיה שלהם, אלא הצליחו בסה"כ בזכות הנפט,
|
פה הוכחת שוב את הבורות שלך,משאבים טבעיים ללא יכולת אנושית לא שווים כלום,בשביל ההוכחה אתה יכול להסתכל על אפריקה שמלאה במשאבים טבעיים,על דרום אמריקה ועל הערבים,שלא הצליחו לפתח שום דבר בזכות עצמם למרות כל העושר שיש להם.
חוץ מזה ששוב טעית,כמו שאתה טועה בכל טיעון שלך, הסקנדיבים הם מובילים את העולם מבחינת מדע, מבחינת שלטון-יחסי ציבור/ממשל,רווחה של התושבים וזכויות אדם.כמובן שגם מבחינת טכנולוגיה ופיתוח טכנולוגי הם מובלים. ונורווגיה למרות שהיא מדינה יוקרתית ומתקדמת אינה המדינה הסקנדיבית היחידה כמו שאתה בטח יודע(או שלא), הן כולם עשירות,מפותחות מבחינת אוכלוסיה-השכלה גבוהה, ושלטון.
ציטוט:
" משאבים טבעיים הם אלה הנותנים עוצמה כלכלית למדינה"
לא רק, קח לדוגמא את ישראל.
|
ישראל לא מעצמה כלכלית, על מה אתה מדבר לעזאזל?
מה הנקודה שלך כאן? אתה חייב להתחיל לדבר לעניין אתה מבזבז לי את הזמן, יש לי עבודה ביחסים בין לאומיים להגיש ביום ראשון ואתה מעכב אותי.