ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahar761
במזל ההורים שלי לא רואים את התגובה הזאת חח
אבל עכשיו ברצינות לא תמיד הגיל מראה את היכולות של הבנאדם..אני יודע שאני יכול להצליח בקטע הזה אם אני רק אתאמץ..אולי לא יגיע לרמות שלכם אבל למשהו לפחות..אני יודע שאסור לי להפריז בגלל זה אני התחלתי בחדר כושר של הילדים..אגב למכונים אחרים שלא אכפת להם ,הם יתנו גם לילד בגיל 12 להיכנס בגלל הכיס של ההורים שלהם..המזל שלי שנפלתי על מקום שגם הבטיחות חשובה לו
[לגבי מקומות שלא אכפת להם ממש אני יכול לציין כמה שמות..]
אני לא אומר שאני יודע הכל ואני גם לא מתיימר להגדיר את עצמי ככה..[בשביל זה יש דיאטניות בשקל חח]
לדעתך demon מאיזה גיל אפשר כבר להתאמן ולראות את התוצאות במהירות..,אגב זה נכון למשל שביגלאים כאלה [13-14] השרירים דיי מתפתחים לבד בגלל רמות טסטוסטרון גבוהות במיוחד גם ללא מאמץ מיוחד[כמו החד"כ לדוגמא..]אז מה תיהיה ההשפעה על זה?
|
זה לא קטע של להשגיע לתוצאות..אני לא אומר שזה לא טוב שרירים בגיל מוקדם..אלה יותר לתווך הארוך..שבגיל 25 לא יתחילו בעיות מפרקים וכאלה אתה מבין?
ומה זה ל א יגיע לרמות שלכם?מה זה הגישה הזאת אנחנו , אישית אני לא איזה מטר 70 100 קילו 7 אחוז שומן שממש קשה להגיע אליו..אני בטוח שאם אתה נכנסת חזק לקטע הזה בגילי תיהיה הרבה יותר מסיבי ממני...תתאמן כדי להשתפר אם אתה רואה שיפור אפילו קילו אחד של שרירים תיהיה גאה בעצמך ועל תחשוב ואי למישהו יש הקף 50 ואני אפס..