מאפיסטו:
1. עדיף לעשות אירובי אחרי האנאירובי כי אחרת לא יהיה לך כוח לעשות את האנאירובי. מההתנסות האישית שלי ככה יותר נוח. אולי לך זה שונה. בלכ מקרה הכי טוב זה להפריד את האימונים כמה שיותר אחד מהשני (ימים נפרדים או אימון בערב ואימון בבוקר).
אומנם אימוני האירובי הם חשובים בתקופת החיטוב אבל גם האימונים האנאירוביים. אחרי אימון אנאירובי אני מציע לך לעשות מקסימום 30 שעה של ריצה בינונית כדי לא להגיע לקטבוליזם (אל תדאג נגיע לזה).
כדי שאני אוכל להמשיך לעזור לך תכתוב לי כמה זמן אתה רץ בימי אימון אנאירוביים ומהו האימון האנאירובי שלך (כולל סטים וחזרות).
2. בתקופת החיטוב כמות החלבונים תהיה גבוהה יותר עקב הורדת כמות הפחמימות. אין חשיבות לתזמון החלבון בשום חלק ביום גם לא לאחר אימון.
3. ההבדל בין אימון עם מכשירים לבין אימון עם משקולות חופשיות הוא בזה שבאימון עם משקולות חופשיות אתה יותר מתאמץ כדי לייצב את הגוף. כמפתח גוף אתה צריך להגיע למצב הזה שבו בתרגילים מסוימים (נקראים "מורכבים") אתה תפעיל כמה שיותר שרירים (כמו בסקוואט או דדליפט או לחיצת חזה).
4. קטבוליזם = פירוק שריר.
אחרי אימון תעשה 20-30 דקות ריצה וביום ללא אימון 40-50 דקות גג.
לא הבנתי מה בדיוק אתה עושה ביום ההוא שמוקדש רק לריצה ולמה אתה עושה בין הריצות כפיפות בטן.
סליור,
1) את הארוחה שאתה אוכל ישר אחרי אימון רגיל (ללא אירובי אחרי) תפצל לשניים ותאכל חצי אחרי האימון האנאירובי וחצי אחרי האימון האירובי.
2) אתה צריך להקפיד לאכול נכון כל היום ולא רק אחרי האימון.
זה בסדר להגיע לכשל חיובי באימון אבל אני הייתי נמנע מזה כי אתה חשל בתקופה הזאת. בכל מקרה מומלץ להימנע כמה שיותר מאינטנסיביות גבוהה באימונים שבחיטוב. הם שם רק בשביל לשמר מסת שריר לא בשביל להוסיף.
מתן.