צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-12-07, 14:19   #19
ValkYriE
חבר פעיל

הסמל האישי שלValkYriE

חדר כושר: קאנטרי באר שבע

ואוד אחד מ Nana

---

רן ארז מנבא: מחר צפוי כאוס של מורים מתפטרים
יו"ר ארגון המורים הזהיר מפני המהומה שצפויה מחר, בעקבות צווי המניעה שנועדו להחזיר את המורים לבית הספר. בשעה זו הוא נפגש עם שר האוצר, והשניים צפויים לקבל החלטות מכריעות

יושב ראש ארגון המורים העל יסודיים, רן ארז, איים הבוקר (רביעי) כי מחר צפויים "אנדרלמוסיה אדירה" ו"כאוס" בבתי הספר העל יסודיים בשל הצווים שמחייבים את המורים לשוב לעבודתם.

"מחר בשמונה בבוקר תהיה לדעתי אנדרלמוסיה אדירה, אולי אפילו כאוס של מורים שמתפטרים", הזהיר ארז בראיון לרזי ברקאי בגל"צ. "למרות שאנחנו כהנהלה קיבלנו צווים שאמרו לנו להורות להם לחזור, בית המשפט לא הוציא צווים למורים. בית המשפט הוציא לי צו כדי שאני אגיד להם שיחזרו". לטענתו, אם המורים ימשיכו לשבות, הדבר לא יהווה עבירה פלילית, או כדבריו: "הם לא יחויבו לעבוד תחת כפייה. מורים כאלה לא יכולים לחנך כאשר רוצים לקשור להם את הידיים ולסתום להם את הפה".

בשעה זה נפגש ארז בארבע עיניים בירושלים עם שר האוצר, רוני בר-און. בפגישה צפויות להתקבל החלטות מכריעות באשר לאפשרות להגיע להסכם בין המדינה לארגון המורים ולסיים את השביתה, הנמשכת זה כחודשיים.

ארז התייחס בדבריו גם לשרת החינוך, יולי תמיר. "קיבלנו אותה בזרועות פתוחות וראינו בה קולגה, במיוחד לאחר שהשתחררנו מעולה של הקודמת. ציפינו שהיא תאמר לפחות שתי מילים: 'המורים צודקים'. לעומת זאת, היא הלכה להוציא לנו צווים ולהכריח אותנו להמשיך לעבוד מושפלים בשכר הנמוך מזה של עוזרת בית", טען.

אילנה ראונר , מורה לתנ"ך והיסטוריה בירושלים סיפרה בראיון לרדיו ירושלים כי אין בכוונתה להגיע מחר לבית הספר. "אנחנו עבדנו עם משפטנים, והפרשנויות שקיבלנו הן אחרות. אנחנו מחר לא נבוא ללמד. אני מפרה את הצו בתחושה שהמושא הוא מעל לפעמים נושא של חוק ומשפט. לא תמיד זה קורה. זה לא קונפליקט קל", סיפרה ראונר.

עם יהיה אוד אני אביה

jamie eason ,Jay Cutler (הפוטוקליפ שלי)
http://youtube.com/watch?v=PyF-ViT_nyI
ValkYriE מנותק   הגב עם ציטוט