ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
|
סתם עדכון,חברה של אח שלי כרגע מסיימת דוקטורט בביולוגיה בבר אילן והיא עובדת באוניברסיטה,כחלק מהעבודה שלה היא עושה ניסויים על חולדות והיום שסיפרתי לה על הכתבה,היא סיפרה לי שהכל בולשיט ושכל הניסויים על בעלי חיים נעשים תחת הרדמה חלקית\מלאה תלוי בסוג הניסוי,היא סיפרה לי שיש הרבה אירגונים לבעלי חיים שאומנם פועלים תחת מטרה נכונה ובעקבות הפעולות שלהם יש כבר כמה שנים ועדות אתיקה שמפקחות על כל ניסוי וניסוי,אבל האירגונים האלו לא נמנעים מלהפיץ שקרים הרבה פעמים בשביל לקדם את המטרה שלהם.
לדוגמא:הבוס של חברה שלה הוא בן אדם ממש מדהים,הוא לפני כל ניסוי הוא דואג שיעשו אותו בדרך הכי פחות כואבת לבעל חיים וכמבון בהרדמה מלאה,לא מזמן האירגונים האלו לבעלי חיים דאגו לפברק סיפור שהוא מתעלל בבעלי חיים ביחד עם אישתו,כמבון שהסיפור נכתב בעיתון בגלל שהעיתונות מתנפלת על כל סיפור לא משנה כמה הוא מוגזם ומסולף כי זה מכניס לה כסף.
בקיצור ב-ynet יש בערך 25 מיליון כניסות בחודש,כל הכתבות הדרמתיות האלו הם מה שמביא את מספר הכניסות הגבוה הזה ל-ynet,כל כניסה של משתמש=כסף ל-ynet מפרסומות באתר,לכן אתר Ynet קופץ על כל מה שזז ומסלף דברים בלי סוף העיקר למשוך גולשים.