16-02-08, 03:39
|
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Arsan
על פי מה אתה שופט על פי בן אדם שהצטלם עם חולצה ואתה רואה רק את הידיים שלו ? תראה כמה נוזלים(ושומן) היו בפנים בתמונות פנים שהוא הביא לאחר מכן
לא , אין לי כוח להתווכח פה , אני לא רואה סיבה שלבן אדם תיהיה עילה לשקר על השגיו כי בתאחלס הוא לא מקבל מזה כלום.
תבין כשבן אדם בתת משקל ופתאום דוחף 3000-4000 קלוריות לגוף , הגוף מאזן מאוד מהר את החוסר שהיה לו "כל השנים"(גנטיקה פה שיחקה מרכיב עיקרי בכל התהליך אין ספק בזה) , הוא היה פה כמעט 30 קילו מתחת לגובה , ככה ש15 קילו ראשונים (15 קילו מתחת לגובה משנורמלי יהיה במקרה שלו לפי BMI שזה המדד שאני מתייחס אליו בשבילו כי הוא לא התאמן בחיים וזה מתאים לו) , נשאר לו עוד 15 קילו שהתחלקו לשריר שומן ונוזלים , זה הכל סיימנו את הסיפור אני לא מתכוון להגן עליו אבל אם לא מבינים דבר כזה פשוט אז אין לי איך להסביר את זה ביולוגית אולי אחד המדענים יכנס לפה ויסביר את כל התהליך שנוצר בגופנו כשאתה לוקה בחסר במשקל גוף ואיך זה מתאזן , אבל זה מסביר המון דברים וזה הכל.
רוצה? תאמין , לא רוצה? אל תאמין , לא רואה פה למה להשמיץ ולהשפיל את הבחור כשרואים שהוא עבד קשה , בגלל זה אני אישית גם לא אפרסם פה תמונות אף פעם כי לא מעניין אותי מה אנשים מהאינטרנט יגידו , חשובה לי יותר התמיכה של המשפחה והחברים מאשר אנשים שיקללו אותי ויגידו שאני שקרן כשקרעתי את התחת לא פחות ואף יותר מחלק מהאנשים שיגיבו עלי (או לי) ,
בהצלחה.
|
אין פה עניין של להאמין לא להאמין, זה פשוט אבסורד, אתה חיי בסרט.
|