ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
השפלות ממורים ?
חיי חברה זה כבר משהו אחר אתה בא לבית הספר כדי ללמוד חברה זה דבר שנלווה לזה ואתה בוחר את החברה שלך זה ממש לא קשור...
לגבי השפלות ממורים ? אני חושב שאתה די מגזים סלח לי אם לא אבל אני עדיין חשוב שאתה מגזים מאוד.
מכבדים אותך ? יש לך סיבות לקום בבוקר ? עוד הגזמות ? מה נהיית במאפיה שמכבדים אותך ? כאילו מה הסיבה שמכבדים אותך כי הפסקת ללמוד והתחלת משהו אחר שמה שבטוח הוא לא יכניס לך הרבה שכל לראש לדעתי שוב סלח לי אם אני טועה.
אתה מצליח כרגע בלי לימודים כי אתה לא צריך אותם עוד כמה שנים נראה מה יהיה עד אז תהנה...
ודרך אגב סתם לא מכליל או משהו באמת אבל סתם לידע כללי שלי לפי שאר התגובות שלך והדיון השני ועוד דברים שראיתי אני יכול להבין מזה שאתה לא בחור של לימודים אתה בחור של יותר עצבני מכות שם זין על כל העולם רוצה רק לקבל כבוד ומרביץ למי שלא נותן או בקיצור בשפה של היום אתה מין ערס...?
שוב סליחה אם אני טועה סתם לידע כללי.
|
אני לא ערס אני פשוט בנאדם של כבוד בבצפר ספגדתי דברים בגלל שהייתי חלש אופי וחלש פיזית וניצלו את זה
השפלות מי מורים אתה הייתה בבצפר שלי ?
למדתה ב כיתה שלי שאתה חושב שאני מגזים חתיכת חוצפן אין לך שום זכות לבקר אותי בשום צורה לא לגבי ההחלטות שלי ולא לגבי מה שעברתי בבצפר אני עומד מאחורי כל מעשה שלי ומאחורי כל דבר שאני עושה או שעשיתי
לא מכבדים אותי כי אני עומד על שלי ושומרים מרחק עלי אף אחד לא תופס יותר טרמפ אף אחד
ועוד דבר חיי חברה זה משהו אחר ?
אני לעולם לא השפלתי בנאדם ודרכתי על בנאדם שהיה חלש לעולם !
אתה מה אתה מבין ביכלל ? מה אתה עברתה בחיים שנותן לך תזכות לימתוח עלי ביקורת פה אה? מה שאני עברתי אף אחד כאן בפורום הזה של הצפונבונים פה לא עבר ואת זה אני אומר במאה אחוז