צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-03-08, 20:34   #61
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
תשמע אחי עם כל הכבוד אתה יותר מידיי אופטימי
אתה תדבר פה על להקים פאב\מועדונים וכו'.
בקשר אליהם אני לא יכול להגיד לך, אבל אני יודע שיותר מ70 אחוז מהמסעדות נסגרות רק אחרי השנה הראשונה שהן נפתחות, אני מתאר לעצמי שהדוגמאות שאתה הבאת גם בסביבה של זה
ברור שיש תאנשים שיצליחו, אבל אתה לא יכול לשים תקוות על דבר כזה
מה יקרה עם העסק לא יצליח, תהיה תקוע בחובות עד הכתפיים
זאת אחראיות שאני יצטרך לקחת מראש.
צריכים להיות אנשים חכמים ולא דפוקים.
נניח מועדון?אתה עובר כל הזמן בכמה מועדונים אתה בודק מה הנוער אוהב איזו מוזיקה הוא אוהב מה מושך אנשים לקבל ביקורת על המסיבות להיות עירני לכל דבר מסיבה גרועה?הולכים משלמים יותר לדיג'יי יותר טוב לדפוק מופע יחצנות שיעיף לאנשים תתחת.
הולכים רואים מה המועדונים המתחרים עשוים לוקחים להם תרעיון ומשדרגים א ותו להיות רמה אחת מעל כולם.

חוץ מזה שפאב\מועדון\בית קפה בחיים לא מנהלים לבד תמיד יש 2-3 שותפים לעניין.
אז מקיסמום אני יפול?אז לא כל החובות נופלחים עליי ושמעתי הבה סיפורים על אנשים מבוססים שהחליטו לפתוח מועדון ונפלו קשה.זה כבר גורל אין מה לעשות.

בכל מקרה צריכים להיות אנשים חכמים שמבינים עניין לערוך מחקר מקיף על בניית עסק לקרוא ספרים שעוסקים בזה
ובכלל ללמוד על זה.

יש אצלנו בחיפה בן אדם שהקים מלא קיוסקים תחת השם שלו מלא סניפים של קי וסקים ופיצוצייות ועובדה שהולך לו כי הוא חשב צעד אחד קדימה ושידרג תקיוסקים שלו (בדברים שאני לא יכול להגיד פה) בכל רחבי חיפה הבן אדם היום דחוס בכסף הוא היה חבר של מרינה מהישרדות.

חשוב להיות אופטימי לא?
למה להיות דיכאוני זה לא עושה טוב לבריאות.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט