צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-03-08, 21:15   #5
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 親分oyabon
אני לא ערס אני פשוט בנאדם של כבוד בבצפר ספגדתי דברים בגלל שהייתי חלש אופי וחלש פיזית וניצלו את זה
השפלות מי מורים אתה הייתה בבצפר שלי ?
למדתה ב כיתה שלי שאתה חושב שאני מגזים חתיכת חוצפן אין לך שום זכות לבקר אותי בשום צורה לא לגבי ההחלטות שלי ולא לגבי מה שעברתי בבצפר אני עומד מאחורי כל מעשה שלי ומאחורי כל דבר שאני עושה או שעשיתי

לא מכבדים אותי כי אני עומד על שלי ושומרים מרחק עלי אף אחד לא תופס יותר טרמפ אף אחד

ועוד דבר חיי חברה זה משהו אחר ?
אני לעולם לא השפלתי בנאדם ודרכתי על בנאדם שהיה חלש לעולם !

אתה מה אתה מבין ביכלל ? מה אתה עברתה בחיים שנותן לך תזכות לימתוח עלי ביקורת פה אה? מה שאני עברתי אף אחד כאן בפורום הזה של הצפונבונים פה לא עבר ואת זה אני אומר במאה אחוז
גם אני בן אדם שעומד על שלי וגם אני ספגתי יותר ממה שתספוג בכל החיים שלך וכן גם אני אומר לך את זה ב100 אחוז שאתה לא עברת ולא תעבור ולא עובר מה שאני עברתי בכל החיים שלי בחיים ואני לא אומר לך את זה סתם כדי להשוות את עצמי כאילו בשיא הרצינות אתה לא עברת ולא תעבור מה שעברתי ואם אני כותב לך תגובה כמה אתה מנסה להוציא את עצמך מסכן וכמה ככה וככה דברים שבעצם אתה יכול לתקן אחרי כל מה שאני עברתי תאמין לי שאתה יכול לתקן ולא רק להתעסק בכמה ספגת וכמה דרכו עליך ואתה היית מלאך ולא עשית כלום....
אני לא מעליב אותך או משהו אני אומר את זה פשוט מניסיון עצמי וידע כללי שאין דבר כזה שידרכו על בן אדם ישפילו אותו והמורים שלו ישפילו אותו בלי שהוא יעשה משהו שמצדיק את זה.
כמובן יש המון דרכים לעמוד על שלך תלוי במה בחרת יש המון דרכים שאפשר לבחור בהם וההשלכות לא ידועות כמובן.
ולסיכום בקיצור אתה מגדיר את עצמך כאחד שהיה ילד כאפות חסר כוח חסר דעה חסר הכל שדרכו עליו והשפילו אותו בכל צורה כל העולם ואף אח דלא תמך בו וביום בהיר אחד הוא קם מהמיטה החליט שהבצפר זה חרא לא עזר לו לא נתן לו כלום לא בחיי החברה שלו ולא להשכלה שלו ומאז לא דרכו עליו לא השפילו אותו היה לו כבוד... שים לב להדגשה.