הדברים שקורים , הכיי מעצבנים
1 . שרוצים לומר לך משו ואז אחרי שניה אומרים לא חשוב?
2. אתם ישנים. פתאום אימא צועקת - "קום חמישה ל -8" וכולך בסרטים ופתאום אתה רואה שבכלל 6 בבוקר ^_^
3. מכירים את זה שחבר מתקשר אליכם הביתה ואומר לכם " אז מה? איפה אתה?! "איפה אני יכול להיות יא זין?
4. מכירים את זה שאתם קמים מהמיטה באמצע הלילה, נגיד לשירותים, הכל חשוך ולא רואים כלום, ואז אתם דופקים את הזרת שברגל בקצה המיטה?
5. שאתם מתכננים ללכת למסיבה טובה.. פתאום מישו לבוש בדיוק כמוכם.. יש מצב שהגרביים גם!!
6. שאתה חוזר מבצפר אתה מת לנשנש משו..אתה שם קורנפלקס או שוגי מה שאתם אוהבים .. פתאום אין חלב!!
7. שאתה נכשל במשהו.. ואז איזה דודה מכוערת מתקרבת ולוחשת באוזן - "כל עקבה לטובה" לכי תשני על האף יא דבע!!
8. קורה לכם שאתם הולכים עם זוג חברים.. ואתה מבקש מחבר שלך שיגיד לחברה שלו שתביא איתה מישהי והיא לא מביאה..ואתה נתקע כמו זין בניהם?!
9. בנות שמנות שהולכות עם חולצות בטן!
10. אנשים שעולים על אוטובוס ונוסעים איתו תחנה אחת.
11. אנשים שכל הטיסה חוגרים ת´חגורה.
12. אנשים שמבקשים ממך ת´שלוק הראשון מהפחית שכרגע קנית..
13. אנשים שאוכלים בפה פתוח.
14. אלה ששואלים אותך "למה אני לא בדאשים?"
15. אלה שרושמים אחרי התמונות שלהם "יותר קל ביד ימין" פפפח למה ניסינו ? D:
16. אנשים שמחמיאים להם על חולצה חדשה והם לא שוכחים להזכיר שהיא עלתה להם 700 שקל מדיאדורה ואשכרה מתלהבים מזה.
17. אנשים שלוחצים על הלחצן של המעלית שהוא כבר לחוץ.
18. אנשים שנועלים סנדלים עם גרביים.
19. נהגי אוטובוס שרואים אותכם רצים ועדיין ממשיכים ליסוע כאילו כלום :S
20. אלה שמתלהבים שיודעים את המילים של השיר בעיקר באנגלית.
21. אנשים שעדיין משחקים בסנייק.
22. אלה שלא מכירים ת´מילים של השיר ומזמזמים לך במוח "נה נה נה"..
23. האלה שחושבים שהם מצחיקים והם לא.
"אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה" (אלון מזרחי. ערוץ 1, מאי 1994)
"יש להם בד-לאק וגם חוסר מזל" (שלמה שרף על מכבי נתניה. ערוץ הספורט, 2000)
"פירמידה בונים מלמעלה" (נועם שוהם ממכבי נתניה, ערוץ 5, 1999)
"מאז המשחק מול צרפת עברו איזה שש-שבע שנים, הייתי אז בן 20, היום אני בן 29" (אייל ברקוביץ'. ערוץ 1, 2001)
"אתה צופה בכדורגל?" (דן שילון מראיין את זמר הטנור העיוור אנדראה בוצ'לי, ערוץ 2, 1999)
שאלה: "מה התחביבים שלך חוץ מכדורגל?", תשובה: "כדורגל אנגלי" (משה סיני, שחקן הפועל ת"א, משיב לשאלת מראיין בתוכנית "מבט ספורט". ערוץ 1, 1981)
"אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד" (אלון מזרחי. ערוץ 5, 1997)
"הכדורגלן הישראלי חייב לעשות שינוי של 360 מעלות" (שלמה שרף. "חדשות", מאי 1993)
"סלמן מחמוד לבד שווה מיליון דולר. וזה עוד במחיר מבצע כי הוא פצוע" (יוסי סאסי, הבעלים של הפועל ירושלים. ערוץ הספורט, 2000)
"השחקנים שלנו אינטליגנטיים. כמעט לחצי מהם יש תעודת בגרות מלאה" (ויקו חדד, מאמן הפועל באר שבע. "ידיעות אחרונות, 1999).
"לא יכול להיות שהמשטרה תיקח את החוק לידיים" (חיים ברזל, יו"ר בני יהודה. "מעריב", 2000)
"אני כמו סיפור הצלחה - רק בלי הצלחה" (לייזי גורדון מסכם קריירה ב"זמן השרון", 2001)
"לילה טוב צופים יקרים, נוחו על משכבכם בשלום" (משה גרטל חותם ערב שידורים מהאולימפיאדה באטלנטה. ערוץ 1, 1996).
"הייתי שלוש פעמים מלך השערים ועכשיו אני מקום שישי בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול להיות טיפש?" (אלון מזרחי, 1999)
"אני שמח שאני מאוכזב מהתוצאה" (שייע פייגנבוים, 1991)
"בית"ר בלי דדש, זה כמו דדש בלי בית"ר" (אברהם לוי, 2000)
"לא יתכן שהמשטרה תיקח את החוק לידיים" (חיים ברזל, 2000)
"תאמין לי, לא זוכר את הגול. בעטתי עם הגב ונכנס" (נצח מסובי, 1990)
"מחר בבוקר לרדת למטה בחצי שמונה" (עמנואל שפר, מודיע לשחקנים על האימון מחר בבוקר. שחקן הנבחרת, דוד פרימו הגיע לאימון בארבע לפנות בוקר. 1970)
"אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש" (אלון מזרחי, 1992)
"לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המותניים" (אלון מזרחי, 1997)
"אפשר להגיד שיעיש סוויסה שודד את השער. שודד במובן הטוב של המילה" (זוהיר בהלול, 1991)
"התפאורה כאן מושלמת. צבעים שחור,ירוק, צהוב ואדום. תפאורה כמעט מושלמת" (דני נוימן, 1994)
"זה היה שוד לאור החושך" (אלי כהן, 2001)
"אני מבטיח שלא נחטוף שביעייה" (שמעון ביטון לפני משחק שהסתיים 10:0, 1997)
"הכדורגלן הישראלי חייב לעבור שינוי של 360 מעלות" (שלמה שרף, מי שיבין יבין, 1993)
"יוברט הוא 2.02 וקולמן הוא 1.98, ואלה היחידים בחיפה מעל שני מטר" (שימי ריגר, 1991)
"להגיד את האמת? אין לי מה להגיד" (אורי מלמיליאן, 1989)
"אם הכדור היה נכנס, זה היה גול" (רמי וייץ, 2000)