צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-03-08, 12:22   #68
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
הליגה הישראלית זה לא כדורגל, זה כדורעף חופים או מחניים, משהו כזה - אבל זה בטח לא כדורגל. תהייה לנו נבחרת רק כאשר עשרים שחקנים ישחקו בחו"ל כבר מגיל 20, וממש לא חשוב איפה - רק לא פהץ
אני השנה נהייתי כל כך אדיש לליגת העל שאפילו בתוצאות בדיעבד אני לא מתעדכן.
פשוט הבנתי שעובדים עלינו, כל ילד שמשחק בשכונה יכול לעשות את מה עושים בלפנים כמו ארבייטמן ועומר פרץ. פשוט בושה לענף, אנשים כאלה במדינה אחרת היו מתדלקים בתחנת דלק, אלה מתפרנסים כמו ברוני ספינות, ועוד שמים זין, יוצאים לפאבים עד לפנות בוקר, מתעצלים באימוני כושר. איחס, בא לי להקיא עליהם.
מקווה שבוזגלו יברח מכאן כבר בשנה הבאה, וגם שפונגין ועוד כאלה שיש סיכוי שעוד ייצא מהם משהו.
איך קיבינימט מכבי תל אביב, מועדון מקצועני, לא השכילו להוסיף לשפונגין עוד 8 קילו שריר?? מה זו החובבנות הזאת?? גועל נפש.
אמת ויציב-הקטע שכבר 15 שנה שומעים ת'דברים הללו ולא עושים עם זה שום דבר-אבל אני אופטימי-יהיו מתקנים אירופאים בקרוב(הוכח כבר הרבה פעמים שמתקן טוב מניב איכות טובה)אולגרכים נכנסים עוד ועוד לכדורגל-וזה בכל אספקט דבר טוב כי שם המשחק זה כסף,השחקן השיראלי הוא טכנית ברמות הכי גבוהות אבל חלש פיזית ומנטלית ופה צריך להכניס כמה שיותר אנשי מקצוע אירופאים שיעשו חרש עמוק בנוער ובנבחרות הצעירות כדי שנקצור פרי בעתיד,בל נשכח שאנחנו משנות ה-90' באירופה וצברנו ניסיון ומעט הישגים ואנחנו בשיפור מתמיד באירופה על אף שאנחנו לא רואים זאת ומבקרים את עצמנו תמיד-ראו טורקיה ויוון עם השקעה כספית וניסיון לאן הגיעו-ברגע שיבואו לפה מאמנים בקליבר הכי גובה,וכן זה אפשרי תמורת 2 מיליון יורו לעונה גאידמק ושניידר יוכלו להביא מאמנים תותחים שישכנעו שחקנים בכירים בשלהי הקריירה לבוא לארץ.
בל נשכח את המצב הביטחוני שגם לו יש גורם מכריע. אבל אני אופטימי שבעשר שנים הבאות ביתר או מכבי או קבוצה אחרת שתקנה על ידי אוליגרך תגיע לשמינית גמר ליגת האלופות,ישראל תעלה לטורניר חשוב,תיהיה ליגה מעניינת במתקנים טובים,כרטיסים ימכרו יותר בזול-ומאמניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כוס אמא שלהם לא יקבלו נקודות על תיקו! מאמנים פחדנים כמו אלי גוטמן זה סרטן לכדורגל.
eminemfan מנותק   הגב עם ציטוט