צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-03-08, 12:35   #13
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
אמת ויציב-הקטע שכבר 15 שנה שומעים ת'דברים הללו ולא עושים עם זה שום דבר-אבל אני אופטימי-יהיו מתקנים אירופאים בקרוב(הוכח כבר הרבה פעמים שמתקן טוב מניב איכות טובה)אולגרכים נכנסים עוד ועוד לכדורגל-וזה בכל אספקט דבר טוב כי שם המשחק זה כסף,השחקן השיראלי הוא טכנית ברמות הכי גבוהות אבל חלש פיזית ומנטלית ופה צריך להכניס כמה שיותר אנשי מקצוע אירופאים שיעשו חרש עמוק בנוער ובנבחרות הצעירות כדי שנקצור פרי בעתיד,בל נשכח שאנחנו משנות ה-90' באירופה וצברנו ניסיון ומעט הישגים ואנחנו בשיפור מתמיד באירופה על אף שאנחנו לא רואים זאת ומבקרים את עצמנו תמיד-ראו טורקיה ויוון עם השקעה כספית וניסיון לאן הגיעו-ברגע שיבואו לפה מאמנים בקליבר הכי גובה,וכן זה אפשרי תמורת 2 מיליון יורו לעונה גאידמק ושניידר יוכלו להביא מאמנים תותחים שישכנעו שחקנים בכירים בשלהי הקריירה לבוא לארץ.
בל נשכח את המצב הביטחוני שגם לו יש גורם מכריע. אבל אני אופטימי שבעשר שנים הבאות ביתר או מכבי או קבוצה אחרת שתקנה על ידי אוליגרך תגיע לשמינית גמר ליגת האלופות,ישראל תעלה לטורניר חשוב,תיהיה ליגה מעניינת במתקנים טובים,כרטיסים ימכרו יותר בזול-ומאמניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כוס אמא שלהם לא יקבלו נקודות על תיקו! מאמנים פחדנים כמו אלי גוטמן זה סרטן לכדורגל.

לכדורגל בארץ אין שום סיכוי לדעתי, מדובר בבלון אוויר ולא יותר מזה. הליגה פה היא חובבנית ותו לא. אבל לנבחרת יש סיכוי כי יש לנו כשרונות פנטסטיים - הם פשוט חייבים לצאת החוצה בגיל צעיר וללמוד את המקצוע.
תראה איזה שינוי עשה ברדה, שחקן לא גדול, בליגה לא גדולה, ועדיין השתפר ב 15 רמות כי שם יש מחוייבות למקצוע.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט