ציטוט:
פורסם במקור על ידי BodyKilo
זה כבר מתחיל מהבית, מהחינוך. והחינוך אצלם שואף לרמה אפסית.
לכן אמרתי, אני לא מתפלא שהם שחטו את הצבת ים, אופייני להם... אבל זה לא נותן סיבה לבוא ולצעוק לכל הערבים מוות, חסר ערבים טובים? לא חסר, ואל תהיה צבוע אתה וכל אחד אחר פה ותגיד לי שאין ערבי אחד טוב.
אני מסכים שהאוכלוסיה העיקרית והרוב שם אם לא כולם רוצים להשמיד את ישראל, לכן צריך להתייחס לעזה ולא להתייחס לערבים שחיים איתנו יום יום...
מי שרוצה לפגוע בי, אני אפגע בו, אם זה הם או אנחנו, אז הם.. אין פה ויכוח בכלל.
ובמה אתה שונה מהנאצים כשאתה אומר שצריך לעשות שואה?(לא יודע אם זה אתה אמרת, אבל מישהו פה אמר)
|
קודם כול אך אחד לא אמר שאין ערבי אחד טוב אבל מה לעשות 90 אחוז הם חיות...... מה אתה לא מבין תראה איך הם מתנהגים שורפים דברים מחפשים לריב כול היום עושים לינצים יורים קסאמים וג תראה תהפגנות שלהם ויש עוד הרבה דוגמאות........
ב. רק משהו בסדר גודל של שואה על הטרוריסטים וכול האלה הרעים לא אומר על כולם יעשה כאן סדר בארץ כבר נמאס לי לראות ערבים הורסים דברים זוקים אבנים מדברים כאילו הם שולטים כאן עושים פיגועים וכשאנחנו באים ומנסים להרוג את החוליות טרור הפסקת אש ואז שמאלנים כמוך צועקים הם רוצים הפסקת אש אנחנו הרעים אנחנו גורמים להם להרג אבל מה שהם שוכחים שמי פותח מתקפות זה תמיד המוסלמים אם זה לבנון אם זה עזה ועוד ואפחד לא עושה כלום ועוד העולם מצדיק אותם ( אי אפשר כמובן לעשות את השואה בגלל העולם)
ואם היינו כאן מיעוט תאמין לי שמראות של השואה היו קטנים לעומת מה שהם היו עושים לנו ....
הם היו שורפים לנו תבתים זוקים אותנו מחלונות עושים עלינו לינצים ועוד הרבה דברים מזעזעים