צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-12-06, 22:30   #65
gsk
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
חשוב לי לא לפגוע באנשים,אם היית מכיר אותי במציאות היית יודע שאני בן אדם טוב,רגיש,נחמד וחברותי. זה שיש לי דעות מסויימות ושאני חריף זה לא אומר שלא איכפת לי מרגשות של אנשים. לפגוע בבן אדם זה לא משהו שאני אוהב לעשות ואם הייתי יודע שיש כאן גולש אתיופי לא הייתי רושם מה שרשמתי עם הלחם, למרות שכבר אמרתי שהאשכול עם הלחם היה מוגזם ושבאמת נפחנו את זה.
איך זה קשור לגרמניה אני לא יודע,אני רק יכול להגיד לך שגרמניה משלמת על זה היום בזה שהמדינה שלה הרוסה לגמרי בגלל השמאל החזק שנוצר אחרי מלחמת העולם השניה ובעיקר אחרי פירוק הגוש הסובייטי. העיר השניה בעולם שיש בה הכי הרבה טורקים בעולם היא אינה טורקית, היא ברלין!
גרמניה הרוסה?!

הכלכלה החזקה באירופה ואחת החזקות בעולם? המדינה המאוסלכת ביותר ומובילת האיחוד האירופי. אם היא הייתה הרוסה המהגרים הטורקים לא היו רוצים להגיע אליה.

כמובן שגרמניה התירה באמצעות מדיניות הגירה לא חכמה הגעה של אוכלוסייות טורקיות חלשות. מן הסתם כל פעם שאוכלוסיה חזקה שמגיעה במסות למדינה מפותחת מקימה שם תת תרבות שמתחרה עם התרבות הדומיננטית.

כמו עם כל קבוצות מהגרים חלשה יש מן הסתם בעיות של אבטלה קיפוח והזנחה דבר שגורם לתחושות תסכול בקרב הצעירים חלקם לא מוצאים עבודה ופונים לפשע, זנות והרגשות סלידה מהמדינה. כך גם בארף ישראל עם אוכלוסיות מסויימות.

העניין הוא שלא המיעוט יצר את הבעייה אלא יחס החברה הקולטת וחוסר היכולת שלה לסייע לאוכלוסייה החלשה הנקלטת.
gsk מנותק