צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-05-08, 15:51   #76
blinki
חבר פעיל

אז אתם לא מבינים את מטרת המשחק השורד הוא לא מי שהכי חזק ככה פשוט היו מביאים ספורטאים וזהו המטרה היא לשרוד חד וחלק גם אם זה במשימות וגם אם זה בתחום החברתי-אסטרטגי כל הקטע במשחק שהמושבעים מחליטים, וההפקה פשווט הרסו את המשחק עם כל זה שההצבעה היא לאחר המשחק כי אני חושב שאם ההצבעה הייתה באי, לדן היו יותר סיכוים כי שם אני לא בטוח שחברי השבט שלו הבינו שהוא רמאי למרות שהוא עדיין לא היה זוכה בגלל חברי שבט סבאנה,חוץ מזה שעידן תכלס צדק בזה שדן לא אסטרטג גדול כי הוא אונם העיף את כולם אבל גרם לכך שכולם שונאים אותו,מזכיר לי טיפה את ג'וני פייר פליי שהיה אסטרטג גדול אבל שנייה לפני הגמר עף כי כולם שנאו אותו(היה קטע ענק שהוא אמר שסבתא שלו מתה ואז הם נתנו לו להיפגש עם חבר/בן דוד שלו) לעומת זאת נעמה ידעה לחבור עם דן אבל לא לעשות את כל הרעש ולא להפנות את כל הזרקורים אלייה(למרות שתכלס היא לא עשתה את זה כי דן שתלטן וחזק מדי ולא נתן לה לקבל קרדיט) ואם תראו את כל העונות מלבד העונה הראשונה רוב מי שניצח הוא זה שחבר לאסטרטג המוביל אבל לא היה המנהיג או אחד שהיה המנהיג המוביל אבל לא היה חרא(ראו ערך יול,ארל,טום),קיצר הם הרסו את המשחק ומקווה שהם יפיקו לקחים לעונה הבאה
blinki מנותק   הגב עם ציטוט