צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-09-06, 16:12   #11
Psychopath
חבר פעיל

הסמל האישי שלPsychopath

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16
מאמר?? כולה שאלתי שאלה יש פה בממוצע איזה 8 חברה שמשוטטים בפורום ורואים הודעה חדשה
אבל אין להם כח לענות...למה?? כי כל המתחילים הטמבלים האלה לא טחנו מספיק מאמרים.
אבל איזה קטע..קראתי מאמרים ומספיק. נחש מה?? לא עזר לי,חוץ מטיפטיפה יותר ידע.
אני לא הכרחתי אפחד שלא רוצה לענות לבזבז מזמנו היקר,פשוט אני יודע שיש פה אנשים טובים שכן יכולים לעשות מאמץ ולענות.

מה אתה עושה בפורום אימונים אם לא לענות לשאלות של חבר'ה בתחילת הדרך?!

בדיוק כמו שאתה היית והיה לך קשה,ככה זה לכל ה"מתחילים" שלא "קוראים מאמרים"(ה' ירחם על נשמתם! הם לא קראו מאמרים!! בא נתלה אותם!)

קיצר אני לא שאלתי שאלה פשוטה כדי שבנאדם כמוך יתנשא עליי רק בגלל שיש לו יותר ידע ונסיון.

ובאופן כללי,אני יודע שזה מעצבן פה הרבה חבר'ה שאני מרגיש שווה בין שווים אבל מה לעשות זה שאני בתחילת הדרך,או זה שאני רזה ממש לא אומר לגרום לי לפחד להביע את הדעה שלי.

תאמין לי שAmit הוא בנאדם טוב שיכול לעזור לך המוןןן רק אנשים פה לא אוהבים שאנשים באים בגישה שחייבים להם משהו ומבקשים בקשות כמו
"תכינו לי תוכנית אימונים שתגרום לי להיות גדול וחזק"
" אני שוקל 11 וחצי קילו (לא כולל בגדים), מה לעשות ?"
"תכינו לי תפריט תזונה"

אי אפשר לבקש כאלה דברים. שאני באתי לפורום הזה קראתי את כל המאמרים שיש ו90 אחוז מהשאלות שלי כבר ידעתי .
תאמין לי שאנשים פה יעזרו לך .. ואם אתה עדיין שואל דברים כאלה כנראה שלא קראת מה שצריך !

בגלל שאני נחמד, בוא אני יעזור לך קצת בכל זאת.

אם אתה מתחיל באימונים, כדי להרגיל את הגוף לאימונים אתה צריך תוכנית שנקראת FBW.
זה אומר : FULL BODY WORK, כל אימון, אתה עובד על כל שריר בגוף.
זה אומר שאתה צריך למצוא תרגיל לכל שריר ושריר בגוף, לשריר גדול (חזה גב רגליים) תעשה 6 סטים (נכון?) ולשריר קטן ( בייספס טרייספס כתפיים תאומים בטן) תעשה 2-3 סטים.

כאן תוכל למצוא תרגיל לכל שריר .
http://www.exrx.net/Lists/Directory.html

תעשה בין 8-12 חזרות בכל תרגיל.
בהצלחה איש!

סקס, סמים וסקוואטים.
Just Remember, Trance Forever
הגודל כן קובע!

---------------------------
Psychopath מנותק   הגב עם ציטוט