צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-06-08, 02:47   #152
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

צרפת מול רומניה בציריך.
צרפת החזקה כנראה ללא הנרי ווירה הפצועים אך עם ריברי המנוע,קרים בנזמה החבר של בוזגלו,סמיר נאסרי,ואני ממש אוהב את המגן השמאלי של מנצ'סטר יונייטד פטריס אברה פשוט מושלם,וגומיס שאם דומנק יתן לו לשחק ידהים את העולם!!!! חבל רק שחאתם בנארפה וטרזגול(טרזגה )לא זומנו,וכמובן גם חסרונו של זידאן יורגש,אחד השחקנים הטובים בהיסטוריה,אך צרפת היא בית חרושת לשחקנים שזה לא יאומן.

משום מה יותר מידי מקלים ראש ברומניה,להזכירכם ביורו 2000 רומניה שובצה אז גם בבית המוות ביחד עם גרמניה,אנגליה,ופורטוגל ונחשו מי עלתה עם פורטוגל?רומניה! אפילו אדריאן מוטו הכוכב הגדול של רומניה אמר:"אף אחד לא סופר אותנו אבל אנחנו עומדים בשקט ונראה להם מה אנחנו יודעים" ביחד עם קיבו הכוכב השני,קונטרה מחטאפה שזכור מהשער מול באיירן,ראדו מלאציו יעשו חיים קשים מאוד לצרפת.
ההימור של צרפת מנצחת בקושי.

איטליה מול הולנד בברן.
איטליה זאת איטליה!ללא קנאברו הפצוע וללא אינזאגי שלא זומן,כמה חבל.אך עם מלך השערים של הסרייה a ושל שנה שעברה סרייה b דבר שעשה רק פאולו רוסי הגדול אולי ישב עלה הספסל ויחכה להזדמנות מדונאדוני,לוקה טוני האיום ומלך הרחבה יבקיע מול הולנד בוודאות!!!!!!!אין לי ספק בכך,גאטוסו שאמר :"אנחנו באים עם סכין בין השיניים"רק ממחיש לכם איזה קילר הוא על המגרש,פירלו עם הבעיטות החופשיות,קסאנו עם הפיוז הקצר בתבל,זאמברוטה מברסה,גאמבריני שהחליף את קנאברו,בופון אחד השוערים הטובים בעולם,מטראצי המשיגנע ועוד ועוד....

הולנד שכל טורניר חיבבתי ואהבתי אך ב-2006 הם הגעילו אותי,מכת פציעות בהולנד שכוללת את באבל,וואן פרסי,רובן אך עדיין יש לה את וואן ניסטלרוי וסניידר מריאל,וואן דר סאר גיבור מוסקבה,וואן דר ווארט שצריך סוף סוף להראות מה הוא שווה,קאוט,הונטלאר,ואיברהים אפלאיי מאיינדהובן מהווים נבחרת טובה אך לא מספיק טובה!
ההימור שלי אילטיה מנצחת בקלות מפתיעה!