שמעי...אני לא מנהל פה אבל מבין שנים או שלושה דברים בכל זאת סיימתי קורס מדריכים]
לבחורה/ילדים/זקנים אין שום סכנה בעבודה עם משקלים גבוהים [הכל תלוי במצב הבריאותי האינדיבידואלי שלהם בדומה לגברים ממוצעים
אני לא ממש יודע בקשר לנשים אבל אני מתאר לעצמי שמין הסתם זה נכון גם לגביהן בזמן אימון משקולות מופרש הורמון הגדילה שדווקא כן עוזר לצמיחה[בגלל זה קוראים לו הורמון גדילה

] בקשר לגובה שלך בהתאמה להורים שלך,תסתכלו על הגנטיקה כמה דורות אחורה זה ממש לא קשר ישיר אפילו לא שני דורות אחורה!
בנוסף לנשים חשוב לעבוד כנגד משקלים ואימפקט כדי לשפר את צפיפות העצם ולמנוע או לצמצם את הסיכון באוסטיאופורוזיס בגיל הבלות זה קורה בגלל חוק וולף [רקמת עצם נהיית צפופה וקשוחה יותר בהתאם ללחץ המופעל עליה אך בלי לפגוע בצמיחתה לאורך!!]
בקשר לאימונים ופוריות....אני יודע שהרחם יכול להפגע מהרמת משקל כבד מאוד [ממש ממש ממש כבד] ובצורה לא נכונה
אבל כל עוד את עובדת בהדרגתיות ואין לך היסטוריה של פגיעות ברחם אין לך שום סיבה לדאגה!!!
מה כן...אסור לך לרדת מתחת ל-12 אחוז שומן שכן אז מערכת הרבייה שלך תפגע [אצל גברים זה קורה מתחת ל-3 אחוז שומן]
אני מניח שכל אלה יכולים לעזור לך להסביר להורייך שלא נשקפת לך כל סכנה בריאותית אלא להיפך
אם עדיין קשה לך לשכנע אותם צרי איתי קשר אשמח להפנות אותך למאמרים מקצועיים
בהצלחה!!