31-08-08, 18:30
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hell
בהחלט.
גם כל מי שראה אותי בifbb. יומיים אחרי התחרות של נאבא. אמר לי את זה.
אני מלא בורידים והשריר מלא ומפוצץ.
כמובן שבשלושה ימים האלה לא צברתי שומן יותר מדי.
אבל עוד מעט זה יקרה.
וצריך לעצור לפני כן.
|
נו אז מה רע בזה?
רק נוזלים להחזיר לגוף זה 5 קילו, ועוד קצת פחמימות מעלות אותך.
אסור לך לחשוב ככה בכלל, ואם תשמין קצת אז מה?
אני מתפלא עליך אייל.
תאכל ותתפנק, הגוף שלך שלח לי מכתב!
וכך הוא כותב: "ניגרי יפה תואר שכמותך אנא עזור לי מפני אדוני ערל הלב אשר עושה בי שפטים ללא רחם (קול של בכי קורע לב). אני שירתתי אותו במשך כל כך הרבה חודשים בהם הוא דרש ממני דברים לא אנושיים כגון להיות רעב יותר מאשר ילד יהודי שזכה להכיר את היטלר ומנגלה מקרוב, ואפילו נתתי לו אפשרות להתגאות בי בפני קהל גדול, והוא בתמורה נותן לי 70 וחצי שעות של כיף ומייד דורש ממני לחזור לתקופה הנוראה ההיא. גם כי אלך בגיא צלמוות לא ארע, וכו וכו אבל מדוע הוא עושה לי את זה? האם אדוני הוא באדיבילדר או דוגמנית? אני מתגעגע לידידי רקמת השומן אשר עזרה לי להתמודד עם משקלים נחמדים ואף לרכך את כניסתה של המחט שגם היא הכרחית (אי אי אי אי...) מדוע הוא עושה לי את זה, אני שוקל להפגין מול משרדי האו"ם על פגיעה באנושות"
בוא'נה המכתב הזה קרע לי את הלב!
מה אני יענה לו עכשיו?
פאק לא אכלתי כבר 5 דקות, עזבו אותי באימא שלכם אני הולך לכרסם משהו, מה נהייה פה.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|