צפיה בהודעה בודדת
ישן 08-09-08, 18:44   #12
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי senate צפה בהודעה
denous תמשיך להיות דפוק כמו כל החברים (the sun והשניים שהצטרפו אליו) שבצד שלך פה ולחשוב שאני משקר.
(סליחה אבל אם אתם קוראים לי שקרן אז אני מרשה לעצמי לקרא לכם דפוקים)

למה שאני ישקר ? אני ניראה לך ילד שמחפש צומי ? מה אתם בכלל משוים אותי לסופרטייגר ?
אתם מנסים לדחוף תירוץ איך יצא לי שינוי סופר מוצלח בעזרת זה שעשיתי לי קיצור דרך ולקחתי משהו לא טיבעי שעשה את כל העבודה.
אז זה ממש לא נכון, וככה שאתם ממשכיים לדחוף את העניין הזה שעשיתי איזה סייקל עם חומר שנתן לי תוצאות זה מוציא אותכם עוד יותר קנאים דפוקים שחושבים שהם יודעים הכל.
אם הייתי לוקח אז רק בשביל האתיות היית רושם איפשהו בתפריט שלקחתי **** ותודה לפלוני אלמוני שעזר לי כי תאמין לי שאין לי מושג בחומרים האלו ודרך מי מתארגנים עליהם , מה מחירים ואיך משתמשים ואם מישהו היה מסדר לי דבר כזה אז ברור שהייתי נותן לו קרדיט אני לא מנאייק כמוכם

אתה באמת חושב שאני מקנא בך ?
או שאתה או הגוף שלך מעניינים אותי ?
אם היית מקנא בך הייתי אומר לך אתה נראה רע.. אבל אמרתי כבר אתה נראה טוב מאוד...
מה שאני מתעצבן זה שאתה כמו טמבל עובד פה על אנשים...
חביבי אין בן אדם בעולםש עשה או יכול לעשות את מה שעשית...
כנראה שאתה לא מבין מה אני אומר בעצם אני אנסח את זה שוב...
אין בן אדם בעולם שיכול לעשות את מה שעשיתה לא משנה איזה אימונים או תזונה או איזה השקעה גם אם הוא היה עושה כל 100 אחוז אין אפשרות כזאת לעשות דבר כזה ללא חומרים...
אז תפסיק לזיין את השכל.
בהעמסה אתה יכול לעלות בכמות מזערית ולא בכמות שאתה עלית תפסיק להיות טמבל בתמונה לפני אתה שחיף מהמצב שהיית בו אי אפשר להגיע למצב שאתה עכשיו רק על ידי חיטוב...
למה ?
כי לא היה לך בכלל פאקינג שריר לחטב !
מה שאומר (כמו שאתה אומר..) שעלית שריר (ולא קצת אלא הרבה) בגרעון קלורי...
מכאן אני לא אמשיך לחפור אני מקווה שהבנת לבד.
denous מנותק   הגב עם ציטוט