אנחנו נחזור אל תדאגו

זה שההורים שלנו הביאו אותנו לכאן - לא אומר שזאת היתה הבחירה או ההחלטה שלנו (הינו ילדים קטנים באותה תקופה)
אני אומר את זה רק להזכירכם -
לא שאני ממהר או רוצה לחזור למקום ממנו באתי, להפך, אני רק נותן חומר למחשבה, הרי כשאתם אומרים לבחורים בני 16-20 לחזור ל-מאיפה שהם באו = לרוב הגדול מבנינו, פשוט אין אפשרות כזאת מבחינת תקציב, אבל תאמינו לי כשתיהיה להם אפשרות ראשונה לברוח מכאן - הם ישתמשו בה !
ואנטון אני כל כך מבין אותך בקשר למה שאמרת בתגובה האחרונה ... כול העולים מרוסיה ובכלל כול העולים הלבנים והדוברי רוסית - עברו את זה, בעיקר בבתי הספר, ובכלל המשפט "רוסי מסריח" זה משהו שאתה יכול לשמוע כול יום ברחוב !
ואחר כך כשיש במדינה חבורת נאצים שונאי יהודים - הם מתחילים לצלצל בפעמונים, לעשות רעש ומנפחים את הסיפור הזה למימדים !
לא, שאני יבין, כשאיזה חבורת מרוקאים או תימנים (חשוב לציין שאין לי בעיה לא אם מרוקאים ולא אם תיימנים) אבל כשחבורה שלמה שבנויה מ 5-10 איש באים לרוסי ברחוב מתחילים איתו וקוראים לו רוסי מסריח, מישהו כאן חושב שהרוסי הזה צריך לשתוק ? לא ! הוא לא צריך לשתוק !
וכשחבורה של אותם אנשים באים ומזיינים במכות ללא סיבה ילדים דוברי רוסית - זה לא נאצים ? זה בסדר ?
וכשאיזה בן **** ניגל אליך ברחוב כשאתה מדבר ברוסית ומאז לפתוח תפה שלו ולהגיד לך: אל תדבר כאן ברוסית אתה בישראל !
זה נורמאלי ?