ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse
נכון, אין לי סבלנות לאנשים שכותבים לי "יש לי הגיון בריא" ברמיזה שכביכול אני טועה בגלל הגיון חולה.
ואיפה ירדתי עליו?
:):):):) מי אתה חושב שאתה שאני לא אגיד לך את זה בפרצוף? כבר אמרתי לאנשים בפרצוף דברים יותר גרועים. מה שכן, הם לא התרבבו שההגיון שלהם יותר בריא אלא הם הקשיבו וביררו את העניין. בכל מקרה אתה טועה וזה לא משנה אם זה מאחורי מקלדת או מול הפנים שלך, מה כבר תעשה?
הכתף היא לא שלושה שרירים, החזה לא מחולק לשנים (תחפש בגוגל). מדובר בשריר מניפה שכיון התנועה הוא בהתאם לכיון סיביו. תזכור שסיבי השריר הם אלו שמתכווצים, הגיד הוא אמצעי החיבור של השריר והעצם.
כשאתה עובד על הבטן, אתה מפעיל את כל שריר הישר בטני, וכפי שכבר עידן הסביר לגבי הביספס, כיון סיבי הישר בטני הוא לכיון אחד בלבד, אז אין צורך לחלק אותה ל"בטן תחתונה" ו"בטן עליונה". מה גם שהכוונה בבטן תחתונה ברוב המקרים היא בנסיון לחטב את השומן מה שבפועל גם ככה לא יקרה מזה. זה לא אומר שלא ניתן לעשות תרגילים "הפוכים" כמו גלגול אגן וכו'.
|
לא סובל אנשים שמרשים לעצמם לדבר איך שהם רוצים כשהם מאחורי מקלדת. בור אתה יכול להגיד למי שאתה רוצה לא לי ובטח לא באינטרנט.לא נפגעתי אני לא כל כך שם על זה אבל זה בכל זאת מעצבן.
לא רמזתי ולא כלום אמרתי שכל מה שאמרתי אני מבסס על הניסיון שייש לי בתחום+ ידע בסיסי מאוד+ הגיון. לא אמרתי שלך אין או שום דבר באתי לנסות לנהל דיון ואתה בא לתקוף אין לי בעיה אבל דיבורים כאלה עושים בפנים ולא מסתתרים מאחורי כינוי ומסך- לא רק כל אחד פה.
אני לא מתיימר להיות שום דבר, אם יש משהו שלמדתי בפורום הזה שאתה אף פעם לא יכול לדעת הכל וכל מה שאתה יודע יודע יכול להפוך פתאום למיתוס ככה שאני תמיד פתוח להקשבה.
בכל מקרה אתה נראה בחור טוב ומבין עניין עם ידע בתחום, וראש השנה היום אז בוא נתחיל מהתחלה.
אמרת שהכתף לא מחולקת לשלוש שרירים אלא אלה פשוט כיוונים שונים של הסיבים. כל כיוון כזה נמשך ע"י גיד אחר? איך זה הולך?
בקשר לחזה. אם הסיבים של החזה הם כמו מניפה אז איך אפשר לעבוד על חלק מהם? כאילו אם מתייחסים לשני כיווני סיב בחזה. זה מחולק ל"חזה הגדול" ו"חזה עליון" ששניהם כיווני סיבים שונים- ניתן לעבוד על סיבים ספציפיים מתוך הסיבים השייכים לאותו כיוון?
שוב אני מזכיר אני באמת באמת שואל לדעת לא להתחכם ולא כלום.
תודה מראש לתשובות
שנה טובה
shady