צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-10-08, 16:31   #18
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלMasquerade

כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב

תראה, הbmr שלך (כמה שאתה שורף במנוחה מוחלטת) הוא 1811, מספיק שאתה יושב או מזיז את האצבעות אתה כבר שורף יותר.
מה שיותר חשוב מהbmr זה כמה היית אוכל עד היום. אם היינו יודעים בדיוק כמה אתה אוכל עד היום, היית מקצץ 250 קלוריות פעם לחודש וזהו, אבל כנראה שגם לא היית אוכל כמו שצריך.
בשביל זה אנחנו יורים יריה באפלה, אבל עדיף שהירייה הזאת תהיה יותר מדיי קלוריות מאשר פחות מדיי.
שמע, אין לי שום הסמכה ויש כאן הרבה שמבינים הרבה יותר ממני, אבל מה שאני יודע זה שלא הייתי רוצה להתחיל תפריט חיטוב עם פחות מדיי קלוריות.
תפריט חיטוב עם סך קלוריות כמו הbmr זה כאמור קצת מדיי, אם היית שוכב ולא זז כל היום היית שורף 1811, ואז היית צריך לאכול בערך 250 קלוריות פחות מזה.. אבל אתה עובד, מתאמן, משתקם מהאימון (מאוד חשוב! אחרי אימון אתה לא שורף במנוחה מוחלטת כמו אם לא היית מתאמן, הגוף משתקם והתהליכים האלה צורכים עוד אנרגיה=קלוריות).
מספיק שאתה יושב במשרד, מקליד, כותב (וזה אם אתה לא סבל במקצועך), אתה כבר שורף יותר. נגיד שההוצאה היומית שלך היא בעצם 2500, לתת לך תפריט של 1500 קלוריות זה פשוט לא אחראי- חודש ראשון אתה תרד המון (גם הרבה נוזלים כמובן, שיצטברו להם חזרה ברגע שתוסיף אוכל לאחר מכן), וחודשים הבאים אתה תיתקע, תוריד עוד קלוריות, עד איפה? אתה לא תאכל 500 קלוריות ביום, וגם לא 1000, זה תת תזונה.
מה שאני כותב זה כמובן בגדר המלצה. לדעתי, כדאי לך עכשיו להוסיף עוד קצת קלוריות בשבי לא להיתקע אחר כך.
(אני מניח שיש דרך להיחלץ מהתקיעה, אני אישית לא מכיר..).
Masquerade מנותק   הגב עם ציטוט