צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-10-08, 14:21   #10
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ThE HummeR צפה בהודעה
מה אתה משחק אותה !!?!? מההה ?!?!
גם אני היית במכון זרוק ומעפן בלי מכשירים וכל "הבסיס" שצריך ..
זין בסיס ! כשעברתי למכון יותר טוב פשוט הרגשתי בהבדל ועשיתי שינוי עצום אז תעשה לי טובה ואל תשחק אותה הארדקור.
צודק אחינו לא חסר פה אנשים שרושמים הארדקור שמארדקור אבל לא מתאמנים בכלל:p

בקשר למכוני כושר..לדעתי?צריך לגוון בין שניהם מזתומרת?לדעת להירשם למכון כושר נורמלי שיש בו ציוד מינימלי אבל שיהיה ציוד תקין ושיהיה אפשר לעבוד כי בנינו?לכל החיים בסרט של פראנק מקראפט למיניהם?חבר'ה CHILL OUT הבן אדם מתאמן היום בחדר כושר כמו גולד ג'ים שחדר כושר כזה יקר יותר מגו אקטיב ומהולמס פלייס ומהולמס ג'יחרי כל האימונים במחסן זה פרסומת,ולבוא לחדר כושר ולראות שחצי מהמכון שבור ואתה צריך לגוון תרגילים כמו מטומטם כי הלג פרס שבור ואין לך כלוב לסקוואט וכל הדמבלים שבורים בעיקר הכבדים ככה שצריך לעשות אם 2 משקולות שאחת כבדה יותר מהשניה זה לא ממש כייף!ואתם לא באמת עושים את זה!ומי שעושה את זה?סבבה מעריך אותו שהוא עושה משהו לפחות עדיף מלשבת בבית אבל לדעתי זה כמעט ביזבוז זמן וחבל.

אומנם גם מכוני כושר ב32894728934789 דולר לשנה זה חרא!
למה?כי יש קשישים!וקשישים זה אומר:
א.חדשות בווליום גבוה
ב.מתבכיינים שאתה מפיל משקולת ומחרבנים במכנסיים ליד המדריך
ג.אומרים למדריך שלא מומלץ לו לתת לאנשים כמוך להכנס לחדר כושר
ד.מזיינים לך תשכל שתגדל כמה שהגב שלך יהיה זובי וחרטא זובי מהדדליפט
ה.כל מיני פלצנים שבאים לזיין בשכל על המכשירים כי הם חושבים שזה סוג חדר של ספה ולא עוזבים אותו גם אם מעירים להם
ו.מדריכים הומואים ששוקלים 20 קילו אם היקף יד 3 ובאים לך בדילוגים ובדיבור נשי ואומרים לך "אה סליחה חמוד אתה לא יכול לעשות את התרגיל המסוכן הזה פה (דדליפט או BENT OVER ROW)"
ואתה משלם הון על חדר כושר של הומואים וקוקסינלים ואחרי זה פותח פוסט "אשכול המדריך המפגר בחדר כושר" ורושם מליון ואחד סעיפים למה המדריך שלך מפגר יותר מהשני

לסיכום?רק חיטובים ראשון לציון קניון הרי החוף
חדר כושר חלום!ואם מדברים זה המקום שאני הולך אליו עכשיו צ'או:p
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט