ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dr. Muscle
קודם כל אל תכניס מילים לפה שלי.
לא התעצבנתי, לא התרגזתי.
אמרתי שלדעתי זה מיותר, כל אחד חווה את זה אחרת - ושאלת שאלות דומות באותה הואריאציה, אני לא רואה בזה תועלת.
מי שטרח והתייחס אליך זה אנשים שמתאמנים שנה, שנתיים, שלוש והם בני 16-18. אני לא מרגיש אני יכול לתת מילות סיכום שכאלו לגבי "איך זה שינה אותי" אחרי 7 שנים של אימונים....
תעשה חיפוש של כמה חבר'ה נכנסו לפורום ושאלו כאלו שאלות, אחד "תורן" כל כמה חודשים.
"הרגת אותנו" הוא מעין "די, בנאדם, אל תנסה ללמוד את הכל מההתחלה, תחווה בעצמך במקום לפרסם 3 נושאים כמעט זהים", אבל העיקר שתהיה בריא.
|
תגובה לעניין, מקבל. החלק האחרון מיותר.
ותשובה לעניין: אלה דברים שמעניינים אותי בפן הפסיכולוגי של הספורט. בעיניי הנושאים אכן קשורים אחד לשני, אבל יש לדעתי בכל-זאת יש הבדל. בכל מקרה, אני אישית לא ראיתי הודעות כאלה ולכן שאלתי. אם היו פה אנשים וכבר שאלו אז אני מצטער

ושלא תבין לא נכון, אני כן מסכים איתך לגבי מה שרשמת ("תתאמן בעצמך ותבין"). זה מה שאני עושה, אבל כמו שגם-כן רשמת - כל אחד מקבל את זה אחרת, וזה מעניין אותי (איך אנשים מתייחסים למחמאות שהם מקבלים, מי מנסה להשוויץ ומי מצטנע, מי הפך מחננה למלך הכיתה והאם השינוי התחולל גם מבפנים, ומי רק הפך חזק חיצונית אבל בפנים נשאר אדם עדין בעל ביטחון עצמי נמוך - תתפלאו, יש גם כאלה[אפילו דיברתי פעם עם אחד]). האמת? אין לי מושג מה יקרה כשאגיע לגוף המטרה שלי והאמת שכרגע זה גם לא כזה מעניין אותי. יותר עניין אותי לשמוע איך זה אצל אחרים, כי שוב - אצל כל אחד זה יכול להיות שונה.
זהו.