אהלן קרוקר,
מצטער לא ישבתי לקרוא את כל הודעות השירשור, אז אם מישהו כתב תשובה דומה לשלי אז סורי.
מה שרק רציתי לומר לך זה מהניסיון שלי כאשר השתחררתי מהצבא, כל מקום עבודה שניסיתי להתקבל אליו ואני מדגיש את המילה
כל ביקש ממני תעודת שיחרור מצה"ל, ואני לא מדבר על עבודה של עורך דין, אני מדבר איתך סתם עבודות פלצניות, אפילו מלצר במלון באילת ביקשו.
לסיכום:
ישראל היא מדינה של צבא, הצבא מחזיק פה את המדינה וכל שניה שהולכים ברחוב רואים מישהו במדים,
אז אצלנו בארץ מי שלא עושה צבא הוא נחשב לכלום, לא אוהבים אנשים כאלה בכלל, (תראה מה קרה לזוכה כוכב נולד ג'קו אייזנברג שנפלו עליו כל הארץ בגלל שלא עשה צבא, המון ראשי הרים בארץ אמרו שלא יתנו לו להופיע בעירם, והוא היה צריך להיתנצל על כך, ואפילו עכשיו הוא קצת במחתרת לא רואים אותו בכלל).
עצה שלי, תיהיה חכם אני הגעתי לבקו"ם הורדתי ל45 נפשי...זה תענוג. על תתפנה לטירונות גם אם זה על חשבון מעצר בבקו"ם, גם אני ההיתי במעצר שם...קייטנה מה שהולך שם. רק לתת איזה 200 פעם ביום "הקשבים" קצת עבודות רס"ר בבסיס וניגמר היום, אחרי זה אתה נשאר מסופח לבקו"ם לאיזה חודש ושמה אתה יכול להוציא מה שבא לך זה קל שמה פטורים רפואים, קב"ן, כל מה שבזין שלך,
אני הורדתי ל 45 בקלי קלות, אחרי זה שמו אותי בגדוד 802 (בא ב8 עושה 0 והולך ב2)
תדע לך שצבא זה יכול להיות דבר כיף, הרבה חברים חדשים מכל מיני מקומות שונים בארץ..חיילות כוסיות ומיזדיינות בכל פינה,,,ועוד שלל ושלל דברים שאין צורך להרחיב....
סה"כ חוויה אחת גדולה....בעיקר הטירונות!
אני מקווה שתיקח קצת ממה שאמרתי פה ותתגייס בע"ה לצה"ל.....איך אמר אריק איינשיטין בשיר.."יהיה לנו רע אין דבר זה לא נורא"..
אתה לא הראשון שעושה צבא ולא האחרון...יהיה בסדר אתה תהנה לא יקרה לך כלום.
ולסיום...למיקרה שאתה חושב ש21 רפואי זה בסדר...אז לא!...אנשים חושבים שאם הם מצליחים להוציא 21 רפואי אז הם אומרים..זה רפואי זה לא כמו נפשי..היו לי בעיות רפואיות..מוקומות העבודה יבינו וכו'.
אז אחי לא...21 רפואי זה בדיוק כמו 21 נפשי....מאותה סיבה שמקום עבודה לא ירצה לקחת בנאדם שיצא על סעיף נפשי כי הוא "חולה נפש"...אז הוא גם לא ירצה לקחת מישהו שיצא על רפואי בגלל שהוא "נכה"....לצומת ליבך.
מקווה שעזרתי והמשך שבוע מקסים.