צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-12-08, 19:07   #25
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yoshi-moto צפה בהודעה
מה אתם רוצים ממשגיא גרשגורן? הבן אדם הזה בתוך התחום פי כמה מכם, אין לכם בכלל זכות דיבור.

זה שהוא לא מגיע לתוצאות מרהיבות ולא קוטף את המקומות הראשונים לא אומר שהוא אפס, אלא זה אומר שהוא לא עושה דברים נכון.(תזונה בעיקר)
אבל הבן אדם חי פיתוח גוף, הוא בא לכל אירוע שקשור לתחום ועולה כל שנה להתחרות, אז אין לכם בכלל זכור ללכלך עליו.
(ולא דיברתי על התגובה של הניגרי, אלא על התגובות של השניים האחרים)
לא אמרתי כלום על זה שהוא לא הגיע לתוצאות מרהיבות - אבל בתור מי שלא הגיע לתוצאות מרהיבות, אין לו סיבה להיות כל כך שחצן. כמו שאני לא משוויץ בהישגים האולימפיים שאין לי.

בכל אופן, באדיבילדינג זה משהו בין תחרות יופי לבין ספורט. נכון שצריכים להתאמן וכו', אבל להגיד שבודיבילדרים הם הספורטאים ברמה הכי גבוהה? הכי משקיעים? ממש לא. רוכבי אופניים עושים 20 שעות אימון בשבוע, אוכלים המון (לא פחות מבאדיבילדרים, הם לפעמים אוכלים בחיטוב כמו שבודיבילדר אוכל במסה) וגם צריכים להשקיע את כל כולם בספורט - הציוד יקר מאוד (רק אופניים עולים יותר מ20 אלף שקל), יש מחנות אימונים בחו"ל וכו' וכו'. בודיבילדרים מסכנים את עצמם עם חומרים אסורים? גם רוכבי אופניים, ולפעמים עם חומרים מסוכנים בהרבה. זאת רק דוגמא לספורט שבודאות לא דורש פחות השקעה מבודיבילדינג ותכלס דורש הרבה יותר. כל זה בלי לזלזל במתחרים.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט