צפיה בהודעה בודדת
ישן 31-12-08, 20:16   #46
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
לא אמרתי כלום על זה שהוא לא הגיע לתוצאות מרהיבות - אבל בתור מי שלא הגיע לתוצאות מרהיבות, אין לו סיבה להיות כל כך שחצן. כמו שאני לא משוויץ בהישגים האולימפיים שאין לי.

בכל אופן, באדיבילדינג זה משהו בין תחרות יופי לבין ספורט. נכון שצריכים להתאמן וכו', אבל להגיד שבודיבילדרים הם הספורטאים ברמה הכי גבוהה? הכי משקיעים? ממש לא. רוכבי אופניים עושים 20 שעות אימון בשבוע, אוכלים המון (לא פחות מבאדיבילדרים, הם לפעמים אוכלים בחיטוב כמו שבודיבילדר אוכל במסה) וגם צריכים להשקיע את כל כולם בספורט - הציוד יקר מאוד (רק אופניים עולים יותר מ20 אלף שקל), יש מחנות אימונים בחו"ל וכו' וכו'. בודיבילדרים מסכנים את עצמם עם חומרים אסורים? גם רוכבי אופניים, ולפעמים עם חומרים מסוכנים בהרבה. זאת רק דוגמא לספורט שבודאות לא דורש פחות השקעה מבודיבילדינג ותכלס דורש הרבה יותר. כל זה בלי לזלזל במתחרים.
לא פסלתי ענפי ספורט אחרים... התכוונתי שספורטאים בפיתוח גוף הם ספורטאים מהרמה הגבוהה ביותר.
מעבר לכך לא תמיד מספר שעות האימון הוא מה שהופך ענף ספורט לתובעני.
אומנם מספר שעות האימון שלהם גבוהה.. אבל הם לא מגיעים לפרפקציוניזם של הדיאטה לדוגמה כמו פיתוח גוף... שזה עיקר הסבל המנטלי שרק מתחרים יכולים להעיד על זה.

אני מסכים שגם איגרוף ענף קשה בצורה יוצאת דופן... אבל ברגע שהם יוצאים מהמכון הם ממשיכים בחייהם(תקנו אותי אם אני טועה).אוכלים טוב ויושנים טוב, אבל לא באותה רמה שיש למפתחי גוף.

מה שאני מתכוון שלפני תחרות אין מצב שתראה מפתח גוף שיוצא ליותר מכמה שעות מהבית בלי אוכל מדוד לפי משקל.. ושהוא לא יושן מספר מסויים של שעות ולא מתאמן.

שלא לדבר על השלבים האחרונים של החיטוב והייבוש, שאותו לא משיגים באף ענף ספורט אחר.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט