16-01-07, 15:12
|
|
מושעה
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי סהר!
כנס יש לי להגיד לך המון על זה!
אבל אני לא אתחיל לשפוך כאן את הלב כי זה מלא.
דבר ראשון לנושא שלך יאיר לפיד ללא בגרות ואחד האנשים היותר משפיעים ומצליחים בחברה הישראלית לא בגגל אבא שלו או דבר כזה בגלל עצמו.
מייקל לואיס(אל תתפרצו עליי גם אני לא מסמפט אותו)מצליח מאוד העיפו אותו 3 פעמים מבית-ספר.
ויש עוד מלא דוגמאות.
תראה אתה באמת נראה אחד שמשכיל ואמרת שאתה גם רוצה לקרוא ספר וכו' ואתה נראה ילד טוב כזה.
בקיצור תשמע אני אכלתי כזה חרא בתיכון שאף אחד לא אכל מלא זמן אבל אני נשאר בתיכון כי אני חייב לסיים ויש לי עוד 5 חודשיים לסיים כי אני י''ב.
ואיזה כיתה אתה י' י''א י''ב?
נו בחייאת כמה זמן נשאר לך בקושי גם אם אתה בי' אז די אחי תשאר ולפחות תגמור 12 שנות לימוד אם אתה בכיתה אצלנו זה נקרא אתגר או הכוון שלא מוציאים בגרות פשוט תגיע לבית-ספר וזהו תעשה פה ושם בגרויות שמגישים ותעבוד שיהיה לך כסף בצד ככה.
לגבי זה שזרק אנקורי לאוויר זה בית-ספר פרטי אתה לומד את מה שאתה צריך לבגרות בלי תוספות בצמצום כדי להשיג תעודת בגרות וזה עולה בערך פי 4 מבית-ספר רגיל.
לדוגמא אם רגיל עולה 3 אלף זה עולה 12 אלף מבין?
ולגבי לעוף מהבית-ספר היה לי אחד בשכבה שפשוט לא היה בא לבית-ספר מלא שעות לא הבריז הלך יותר מוקדם הביתה פשוט לא בא והעיפו אותו כי המיכסות גמרו אותו מבין?
ואם יש לך בעיה חברתית כלשהי תעבור לבית-ספר אחר בסביבתך אני כמעט בטוח שיש ושם כבר אני בטוח שתלמד מטעויות ותסתדר.
מקווה שעזרתי
|
אתה גר במקרה בעפולה?
|
|
|