ציטוט:
פורסם במקור על ידי Crocker
אני אומר את זה כי אנשים חושבים: "אה בטח הוא איזה לפלף מסכן שאכל מכות כל החיים אז הוא פוחד מהצבא" ואני מנסה להסביר שזה לא ככה.
דבר שני, הסטיגמא שתפסתי מהצבא שזה חרא ואני לא רוצה ללכת זה בעיקרון מאנשים שהיו (בנוסף שאני חתום על חיל חימוש לצערי הרב שהוא גם מימן לי את לימודי העתודה) וגם שהייתי ביב' בגדנא בבסיס צלמון באיזה חור מהתחת בקלטות של בן-לאדן, בסיס כזה מסריח ומגעיל עם תנאי-חיזבללה לא ראיתם בחיים שלכם (למי שלא היה), מפקדות בגובה 1.50 באו אלי, מסתכלות עלי עם הראש למעלה ואומרות: פול ל40 (כוסאמאשלה) מה השטויות האלה? אז פה התנאים האלה לא הסתדרו לי כי לא יתכן שפוסטמה (סליחה על הביטוי) בגובה מטר וקצת שמגיעה לי לביצים תגיד לי! מה לעשות ועוד איך...
אמנם כל הצבא מנוהל ככה אבל אם מילא היה בא לי מישהו סמכותי הייתי מבין, אבל מפגרת שאפילו לא קיבלה מחזור בת איזה 18-19 תגיד לי מה לעשות?! לא התסדר לי המצב ומאז קלטתי איך הצבא עובד... וזה עוד אמרו לי שבגדנא הזו כל העסק זה קייטנה ובצבא זה החרא האמיתי...
(כן נכון כל מה שהיה בגדנא זה הצגה פחות או יותר, אבל גם שם היה השכמות בבוקר ולכו לישון מוקדם ואוכל מסריח ובנוסף היינו עם חיילים אמיתיים ומפקדים ורסרים ומ"פ וכל החרטא שיש לצבא להציע...)
|
אם יש לך בעיה שמורידים אותך לשכיבות שמיכה מילא לא תתקבל לשום עבודה בלי קשר