09/02/09 – עידכון לוג!
09/02/09 – עידכון:
חזה:
לחיצת חזה ללא שיפוע 3X8 – משקל עבודה: 55 LBS + מוט - נשארתי באותו משקל אבל הצלחתי לסיים 8 חזרות שבאימונים הקודמים סיימתי 7 בלחץ
לחיצת חזה בשיפוע שלילי 8x2- משקל עבודה: 55 LBS + מוט - העלתי משקל ב-5 פאונד
רגליים:
דיפ סקוואט עם מוט 8X3 – משקלי עבודה- סט ראשון: 70 LBS + מוט, סט שני: 75 LBS +מוט, שלישי: 75 LBS +מוט - העלתי את המשקל ב-5 פאונד ב-2 סטים אחרונים
לחיצת רגליים במכונה ייעודית 10X2 – משקלי עבודה: 120 LBS - העלתי את המשקל ב-5 פאונד
גב:
t-bar row 8,7,6x3- משקלי עבודה- סט ראשון: 37.5 LBS, סט שני: 40 LBS, סט שלישי: 42.5 LBS - העלתי את המשקל ב-2.5 פאונד
חתירה בישיבה עם כבל 6X2 – משקלי עבודה: 130 LBS - נשארתי עם אותו משקל
כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה עם מוט 2X8 - משקל עבודה: 30 LBS + מוט - נשאר אותו משקל
יד אחורית+יד קדמית: (סופרסט)
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 3X8 – משקלי עבודה- 15 LBS+מוט - נשאר אותו משקל
פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט W 3X8 – משקלי עבודה- 15 LBS + מוט - נשאר אותו משקל
בטן:
reverse crunches בשיפוע שלילי 12X3
פשיטת גב בשכיבה 15X3
סיכום:
אוקיי אז מאתמול התחלתי לעשות את ה-ANABOLIC DIET לעלייה במסה.. בינתיים אני בשלב התחזוקה להסתגלות.. למרות הירידה בפחמימות (עד 30 גרם ליום לא מחשיב את הסיבים וסוכרים אלכוהוליים) הייתי בטוח שאני ארד במשקלי העבודה.
להפתעתי כפי שתוכלו לראות דווקא עליתי גם היום ברוב התרגילים ואני מרוצה מההתקדמות במשקלים.. אני לא רגיל שאני מרים יותר ויותר בכל אימון, זה אף פעם לא קרה לי.
גם באימון הזה ננתי בכל סט את כל מה שיש לי ואפילו היו תרגילים שנשארתי עם אותו משקל אבל יכלתי לעשות חזרה אחת יותר.. כמו בחזה שאף פעם כמעט ואני לא מתקדם איתו.
גם האימון הזה ויתרתי על תרגיל הבטן הסטטי.. הכפיפות בטן אחוריות בשיפוע היו גם ככה מספיק קשות..
אני אפרסם בשעות הצהריים את התפריט החדש שלי בעקבות הANABOLIC DIET ואעדכן בנוגע למשקל אם עלה, ירד או נשאר..
המשך יום מצויין!
|