אשכול: חשוב..
צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-02-09, 04:01   #6
speed
חבר פעיל

נראה לי שאתה צריך חבר רציני בכל הקטע הזה, ספר לחבר שרציני בלימודים על זה ותבקש ממנו שיעזור לך, שתלמדו ביחד שיתקשר אלייך כדיי שתלמדו, תדאג שבסוף היום תעשו משהוא אחר חוץ מלימודים- כלומר, שישדל אותך ללמוד ביחד איתו.

ולמה אני אומר את זה, (אני אגב סיימתי בית ספר) מה שאני זוכר שתמיד בשעה שהיה לחץ לימודים הייתי לבד, כמו זאב בודד מנסה להתשלט על החומר, נפגשים אולי בבי"ס ואח"כ כל אחד בדברים שלו. אם תיצור לך חיי חברה שחלק מהפאן שלהם יהיה לימודים. לא יעזור כשלומדים ביחד אפילו כשזה היסטוריה ואפילו שזה במקרים מסויימים פחות אפקטיבי מאשר ללמוד לבד- אם אתה בחברה הנכונה, האלה שלומדי טוב ויודעים ללמוד, אם אתה מתחבר לחברה שיודעת לנתב את הדברים שלה, לימודים ואח"כ פנאי אתה מגלה שאתה נהיה פחות לחוץ מהלימודים- יש מן הרגל רע כזה להרבה שלהשאיר את החומר הלימודי לסוף, לרוב אם היה שבועיים להתכונן למבחן רציני לשמל כמו מתמטיקה, הארבע ימים האחרונים הם הימים שהופכים ליות הכי קריטיים וכשאתה מתחבר לחברה שיודעת לנתב את הדברים כמו שצריך (שהם מעטים שיודעים גם לדחות א הסיפוקים וללמוד כשצריך ואת השבוע לפניי המבחן להחזיר לפנאי ומידיי פעם חזרות) אתה הופך חלק ממנה ובלי שתשים לב הלמידה שלך נעשית הרבה יותר כיפית וכשכיף ללמוד יש רצון ללמוד והרצון זה הכח להצלחה בכל דבר ובעיקר בלמידה.
אז כך: ע"י חברים תוכל לשנות הרגליי פנאי>> ע"י שינויי הרגליי פנאי והצטרפות לחברה הנכונה אתה משנה לו"ז לימוים ללו"ז נכון>>>מוכן במחינה לימודית לכל מה שקורה בכיתה והזמן פנאי שלך נעשה (תתפלא) גדול יותר

אגב, זה משהוא שאמא שלי עוד אמרה לי אני זוכר כשאני הייתי בבי"ס והיום אני יכול לומר שחשתי את זה גם.
דבר שני, אני מאמין שאולי זה יפריע לך טיפה באימונים- אבל לא יקרה כלום, מה תעשה כשתהיה ב י',יא',יב'? אל תדאג, הזמן הפנוי יגיע! תעשה כמו שכתבתי לך ואתה תיווכח שאתה מצליח פלאים ואולי אפילו בכל התחומים
speed מנותק   הגב עם ציטוט