צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-02-09, 11:48   #45
Edendi
חבר פעיל

19/02/09 – עידכון:

חזה:
לחיצת חזה ללא שיפוע 3X8 – משקל עבודה: 60 LBS + מוט - העלתי ב-5 פאונד
לחיצת חזה בשיפוע שלילי 8x2- משקל עבודה: 60 LBS + מוט - נשאר אותו משקל

רגליים:
דיפ סקוואט עם מוט 8X3 – משקלי עבודה- סט ראשון: 80 LBS + מוט, סט שני: 80 LBS +מוט, שלישי: 80 LBS +מוט - נשאר אותו משקל
לחיצת רגליים במכונה ייעודית 10X2 – משקלי עבודה: 127.5 LBS - העלתי את המשקל ב-5 פאונד

גב:
t-bar row 8,7,6x3- משקלי עבודה- סט ראשון: 40 LBS, סט שני: 40 LBS, סט שלישי: 42.5 LBS - נשאר אותו משקל
חתירה בישיבה עם כבל 8X2 – משקלי עבודה: 132.5 LBS - נשאר באותו משקל אך העלתי מ-6 ל-8 חזרות

כתפיים:
לחיצת כתפיים בישיבה עם מוט 2X8 - משקל עבודה: 45 LBS + מוט - העלתי משקל ב5 פאונד וחזרות מ-8 ל-10

יד אחורית+יד קדמית: (סופרסט)
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט W 3X6 – משקלי עבודה- 20 LBS+מוט - העלתי משקל ב-5 פאונד אך הורדתי ל-6 חזרות
פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט W 3X10 – משקלי עבודה- 20 LBS + מוט - העלתי משקל ב-5 פאונד והעלתי מ-8 ל-10 חזרות

בטן:
reverse crunches בשיפוע שלילי 12X3
פשיטת גב בשכיבה 15X3

סיכום:
אוקיי אז עוד אימון עבר היום, והתרחשה עלייה נוספת של משקלים ברוב התרגילים..
אני לגמרי מבסוט מההתקדמות שלי בתרגילי החזה, אף פעם לא הרמתי כזה משקל ואני מתאמן מעל שנתיים..
כמו כן אף פעם לא הייתה לי התקדמות כזו..
בחלק מהתרגילים כמו יד קדמית וגו החלטתי לשנות את מספר הסטים ולהוסיף משקל, בתקווה שייתרום לי לפיתוח הכח בנוסף להיפרטרופיה וככה תתרחש עלייה נוספת במשקלים..
על אף שהתוכנית שלי לא מוגדרת כלינארית אפשר לראות עליה במשקלים מאימון לאימון של בין 2.5-5 ליברות ואפילו לפעמים קפיצות של 10 ליברות בתרגיל.. בעיקר בסטים האחרונים.
אני עדיין נמצא בקארב סייקלינג למסה, משתדל להנות מכל העולמות - בימים דלי פחמימות אני אוכל מאכלים עתירי שומן וחלבון ובימים של הפחמימות אני נהנה מפחמימות מורכבות בעיקר, מלבד הארוחה שמיד אחרי אימון (הכוונה לשייק שאיתו אני אוכל תמרים)
עשיתי שינויים קטנים בנוגע לתפריט ויום ראשון אחרי השקילה העלה עדכון נתונים ותפריט חדש..
כמו שאתם בטח שמים לב אני אוהב לשחק עם כל הקטע של האוכל.. אבל זה יעבור!
אמשיך לעדכן
שיהיה המשך יום מצויין!
Edendi מנותק   הגב עם ציטוט