15-03-09, 15:18
|
|
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי orgadol
בקשר לתחרות,מאור באמת היה ניראה מעולה!!,רמת המיתחרים באמת היתה לא גבוה,(האשם הגיע בשייפ באמת יפה מאוד וכול הכבוד לו !!!) בקשר לשגיא,הוא באמת מפגר,אני לא יודע מה הוא עושה,הוא צריך לקחת הפסקה של שנתיים לפחות בישביל ליגדוול ,אבל מה אני יודע עליו,הבנאדם מיתאמן איזה 11 שנה ולא זז,נישאר עדיין מעפן ובורח מאיגוד לאיגוד,לא חבל?קיבל את המקום שלישי בנאבא ,ובמר צפון הפסיד לילד בן 15 או 16,שילמד מהשטיות שהוא עושה,דרך אגב..ניגרי אתה ניראה ממש טוב ראיתי אותך שם ישבתה לידי וליד יוסי אדרי...אתה ניראה מעולה אחי כול הכבוד ניראה מכובד ולא נוזלי ביכלל בפנים ,יחסית לכול מה שראיתי שם הינה תיראה את יוסי אדרי..כמובן שאני לא מזלזל בו!!אבל הוא ממש מפוצץ נוזלים בפנים.
בקשר לאשר,וואלה לא מכיר אותו ולא מכיר את היסטוריה של האיגוד שלו,אבל לא מרשים ולא מוצלח להביא 5 מיתחרים לא בררמה גבוה,עוד אפשר להבין אםם זה היה 5 מיתחרים ברמה גבוה..אבל עדיין למה ליפתוח מר צפון בישביל 5 מיתחרים ?באופן כללי לא משנה מי היה עולה על הבמה זה ניראה טיפשי ומטופש?(ניגרי באמת הוא ביקש שתיצא ?למה ????)
|
תודה, אני עשיתי כמה שינויים לעומת הפעם הקודמת שעליתי במאסה, אני כעת על 97, יחסית חטוב בסדר גמור למצב של אוף סיזן, זה שמיים וארץ לעומת החורף שעבר, שבאמת הייתה לי אחר כך עבודת חיטוב של 5 חודשים...
למה הוא רצה שאני לא אכנס?
מסיבה פשוטה: פחד שאביך אותו.
שנה שעברה שאלתי אותו כמה פעמים ליד כולם לאן הולכת ההקצבה המכובדת שהוא מקבל מידי שנה מהטוטו ולמה המתחרים לא רואים מזה אגורה.
כמובן שלא היו לא תשובות, וגם עכשיו אין לו.
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|
|
|