צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-03-09, 18:56   #107
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
Angry התחרות הזאת והפוסטים עליה כבר עלו לי על העצבים!

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי צפה בהודעה
שמע מה שאתה אומר זה נכון ואני מבין אותך .. אבל בשביל להעלות את הספורט הזה רמה למעלה צריך להביא הרבה מתחרים כדי שתהיה תחרות רצינית, לפי דעתי חבל שהמתחרים מתפצלים לשני איגודים שונים.
אני מנסה לחשוב מה עבר לשגיא בראש שלו חוץ מאויר שהוא אמר שנתיים בעצמו "שאשר רמאי ושאשר מאניק" וכמה שאלי האנה זה "האבא של הפיתוח גוף והוא מקדם תספורט וצריך להתחרות רק בנאבא" ואז ברח להתחרות אצל פריג' כי שגיא צריך PRO CARD!!!!!ואחרי זה אמר "שבודיבילדר צריך להתחרות 4 פעמים בשנה" זה תירוצים כאלו מפגרים וטוב שלא באתי לתחרות!
אני ישמע קצת מאניק ויכול להיות שחלק מכם שקוראים כאן יפגעו אבל זה ממש לא מענין אותי ואני כבר אמרתי לכולם כאן שאני לא סופר אף אחד וכן שאני זבל של בן אדם.
אז מה שבאתי להגיד זה שבד"כ מתחרים שבורחים מIFBB לנאבא ומנאבא בחזרה לIFBB זה המתחרים אם הרמה "הפחות גבוהה היותר נמוכה"..שכל שנה כמו יויו מחליטים לעבור מתחרות לתחרות,אני לא חושב שהמתחרים האלו באמת יודעים מה הערך של בודיבילדינג אמיתי ואני לא באמת חושב שהם באמת משקיעים בתזונה ובאימונים כמו שצריך וקורעים את התחת עד הסוף ואוהבים את הספורט כמו שצריך לאהוב אותו ולחיות אותו!! ולמה?
א.הם בד"כ לא באים מוכנים אף פעם(לא שאני מדבר מניסיון התחרתי כולה פעם אחת בחיים שלי בנאבא ואת התחרות של 2007 אני לא מחשיב כתחרות בכלל!אבל אני שונא מאוד צבועים ושקרנים)
ב.הם יותר באים לאסוף את "הגביעי פלסטיק" האלו הבייתה כדי לנפח עוד קצת את האגו ואחרי זה להגיד במכון "כמה ניסיון וכמה ותק יש להם בתחום"
אני חייב לציין שזה פשוט הגעיל אותי לראות את התחרות הזאת!
ומה שהגעיל אותי זה לראות את שגיא שלא מספיק שהוא מטומטם וחי בכוכב אחר כמו שהאדמור אמר,בנוסף הוא צבוע ושקרן.

באמת שתעיפו כבר תפוסטים האלו היו רק 2 דברים טובים בתחרות הזאת:
א.האשם ששיפר את עצמו וניראה מעולה.
ב.מאור זרדז שאני ראיתי תמונות שלו ממקור אישי ואני אומר לכם הבן אדם הזה יגיע כלכך רחוק בבודיבילדינג תזכרו תשם הזה טוב טוב כי אתם עוד תשמעו עליו.

יום טוב
מוסר לחבריי שלום שלום ולמי ששונא אותי?שישרף בגיהנום

נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 17-03-09 בשעה 19:02.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט