צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-04-09, 17:13   #159
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

שרגא....[אני לא יודע איך לבודד את הציטוט הנוגע אליי בהודעה המחולקת אז זה בלי ציטוט]

אני יכול לומר שניסיתי אותה....וגם כמה וכמה מתאמניפ שלי [מה לעשות אני לא ילד ווינגייט אני מאמין בספקטרום רחב של שיטות] והיא נותנת תוצאות פחות טובות לרוב המתאמנים
שלא תבין לא נכון-אני יודע שמצב תכניות האימון בארץ הוא עגום ואכן רוב תכניות האימונים שאני כותב הן fbw ab עם נפח ממוצע [9-10 סטים לגדול 6-7 לקטן] ובד"כ מתאמנים לא מאמינים לי שזה יעבוד עליהם יותר טוב מ15 סטים לגדול ו-15 לקטן ב-ab
אני מודע לעובדה שנפח גדול מידי פוגע ותוקע התקדמות אבל לא צריך להגזים ולהזניח לגמרי עבודה מבודדת על ידיים
וגם נפח קטן יחסית של שרירים גדולים אני מאמין שכל שריר צריך לקבל התייחסות גם בהתאם לרמת המתאמן גם למטרותיו וגם למגבלותיו
אסור לנו לשלול כל תכנית אימון רק בגלל שהיא ניראית מפוצצת...לפעמים דבריםפ כאלו עובדים-מניסיון

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט