ציטוט:
פורסם במקור על ידי eden.b.
שמע אחי תפסיק לקרוא את הספרים שלך ותתחיל להתאמן ותראה את התוצאות שלך על עצמך.
אני מדבר בשם עצמי כי אני יודע שזה לא מספיק לי 15 סטים באימון ולגבי כל אלה שאומרים "לך תעבוד abcdefg...." אני עובד על abc 5 פעמים בשבוע ומתקדם אחלה.
אני לא יכול לדבר בשם כולם אבל לפי דעתי זה תכנית גרועה כי כמה שתעבוד על התכנית וכמה שהיד אחורית והכתפיםם והיד קדמית הם מייצבים בתרגילים הנ"ל הם לא יקבלו גירוי מספיק.
תפסיקו להסתמך רק על התרגילים הקשים שמפעילים את כל הגוף זה נכון שטוב לשלב אותם בתכנית אבל לא רק להסתמך עליהם ולא לאמן ידיים.
שיהיה לך יום טוב.
|
עוד פעם אחי, אני מנסה להתאפק כדי שאתה חס וחלילה לא תעלב כי לא בא לי להתחיל פה ריב.
אתה אומר דברים מניסיון אישי שלך ואני מדבר מניסיון אישי של בנאדם שעסק בזה הרבה הרבה שנים והשקיע בזה פי 10000000 יותר ממך.
איך אתה יכול להגיד שאתה עולה יפה אם בחיים שלך לא עלית יפה? מקרוברט כתב באחד העמודים בספר שלו שאם תתחילו לעבוד בשיטה הנכונה (שעליה הוא הסביר בספר) אתם לא תאמינו עד כמה מהר אתם עולים.
כמובן שהתוכנית נועדה לכלל האוכלוסיה ואם נולדת מוטציה גנטית ואתה על אנאבולים אז זה לא קשור אליך.
ותתכונן בקרוב יהיו פה הרבה תמונות של fail
ובקשר לתגובה הקודמת שלי, ההתקדמות נמדדת במשקלי העבודה, אם אני רואה שעליתי במשקלי העבודה סימן שעליתי במסת השריר.