אשכול: תעודות...
צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-01-07, 21:56   #10
keen12
חבר פעיל

האממ.. שנה שעברה(כיתה י') בית ספר היה ממש כיף.. אשכרה נהנתי לבוא ללמוד.. היו לי אחלה מורות! חוץ מ2 מורים אהבתי את כל המורים שלי.. כולם היו אחלה!.. לא היו הרבה בגרויות, ביתספר היה שכונה בקיצור.
השנה-כל המורים שאהבתי התחלפו חוץ מהמורה שהיתה המורה האהובה עלי, ונוספה מורה אחת שאני נורא אוהב ועוד מורה חביבה.. אבל את השאר אני שונא:/..(והחליפו לנו את המחנכת.. היתה לי מחנכת מדהימה עכשיו קיבלתי איזה מחנכת שרק אלוהים יודע מאיפה הוציאו אותה).
השנה הרבה פחות כיף בבית ספר, יש ימים שאני פשוט מת לסיים איתו כבר, אבל רוב הזמן זה סביר - סביר +..
האמת מה שיותר מוזר השנה, שלמרות שאני משקיע פחות(חוץ מבמתמטיקה.. שאני דפוק בזה) אני מוציא ציונים גבוהים הרבה יותר.
לדוג' היסטוריה ותנך וספרות...
אנגלית האמת שאף פעם לא למדתי זה תמיד היה הצד החזק שלי..
נ.ב
בקשר למחשבים - שנה הבאה מתחילים ללמד אצלנו C שארפ גמכן.. והיו אמורים להתחיל ללמד את זה השנה.. אבל המורה שלנו דחתה את זה בשנה(ככה שמגמת מחשבים של השנה יצאה מורווחת)- בגלל שפסקל הרבה יותר קל מ C שארפ, וחוץ מזה הם התחילו עם התוכנית לימודים של C שארפ רק לא מזמן, ולפי מה שהמורה אומרת בשנתיים הראשונות שהם התחילו עם פסקל.. הם נתנו כאלה בגרויות.. אז היא העדיפה לדחות את זה בעוד שנה
keen12 מנותק   הגב עם ציטוט