צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-09-06, 22:49   #6
AAA
חבר פעיל

4 סטים סה"כ של 8 חזרות בכל התוכנית הזאת והרי 8 חזרות זהו מס' החזרות האידיאלי לעלייה במאסה, ומה זה החרטה הזה? 15 4 8 6 , זה פירימידה יורדת ואחרי זה פירימידה עולה ואחרי זה יורדת, פרבולה מחייכת ואחרי זה עצובה.

המאמן שלך התחרפן נראה לי, מס' חזרות של סיבולת או של מתאמן בשבועיים הראשונים שלו, ואחרי זה מס' חזרות של כוח, אחרי זה עלייה במאסה ואחרי זה מס' חזרות שהוא על הגבול של עלייה במאסה ובין כוח. נראה לי המאמן שלך חטף איזה מוט W בראש...

תתאמן דו ראשי עם גב וחזה עם תלת ראשי. השריר גדל במנוחה, אני חושש שאולי צורת האימון הנוכחית שלך מביאה לכך שהשריר לא נח מספיק ולפיכך לא גדל אבל זה סתם היפותזה, אבל יכול להתברר כנכונה.

"לחיצת חזה בשכיבה 2 סטים 25 חזרות, שכיבות שמיכה 2 סטים מקסימום חזרות"

למה 25 חזרות? כך משקולת של קילו ותעשה 900 חזרות, יותר אפקטיבי, אני פשוט נקרע פה מצחוק איזה מאמן נתן לך לבצע את זה, כשאתה רוצה לעלות במאסה, תבטל את הפירימידה יורדת- עולה או מה שזה לא יהיה ותחליף ל-4 סטים של לחיצת חזה בספה שטוחה עם מוט, ו-8 חזרות כל ה-4 סטים עד לכשל! תעיף לכל הרוחות את השכיבות סמיכה, אם בכל זאת אתה רוצה אז תעשה את זה עם משקל או מעמד שהופך את זה ליותר קשה, כך שתוכל לעשות גג 10-12 לאורך 4 סטים. תוסיף דאמבלס בחזה, פלייס או לחיצת חזה.

בקיצור, תתחיל לעבוד במס' חזרות 8-10, שואף ל-8, ותאכל תפריט מסודר, ותגדל.
AAA מנותק   הגב עם ציטוט