צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-04-09, 20:20   #11
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
the-one שינוי נאה, כל הכבוד.

Hyper, שמע אתה נראה לי ממש בחור טוב ולכן אני אזהר במילים שלי כי בשורה התחתונה אתה נותן כאן הרבה מאמץ לעזור לבחור צעיר שאין ספק שיש לך הבנה עמוקה משלו את התחום. אבל שים לב שאתה מציע שינוי בתכניות אימון\ מעביר ביקורת על תכנית אימון לגיטימית לגמרי שהרבה כאן משתמשים בה (גם אני בעוונותיי עליתי 30 קילו איתה).
תכנית אימון מתאימה לגנטיקה של בנאדם וכל מיני גורמים סביבתיים אחרים. אני מבין שאתה מאמן כושר צעיר ולהוט אבל גם בתור עיצה לעתיד אל תהיה כל כך פטאליסט במה שאתה אומר. אין יותר טוב ופחות טוב. יש יותר מתאים ופחות מתאים ובסופו של דבר בשלב שהבחור נמצא בו הוא יגדל מכל דבר, כולל אכילה נקיה ופוש אפ, אימוני מתח בלבד, סטים של 2 חזרות, סטים של 20 חזרות וכו'. את האופטימזציה הוא ילמד בעצמו או בלווי של מדריך צמוד למשך תקופה ארוכה שיבין את המגבלות שיש לו - מאד קשה לדעת על גבי האינטרנט.

בהצלחה לשניכם.
אתה צודק וזה מה שאני אומר תמיד....לכל אחד יתאים משהו שונה
אבל ראבק אחי....3 סטים לשריר קטן ו6 לשריר גדול בחלוקת ab?בfbw זה אחלה אבל לא בחלוקה שלו ואני מאמין שאתה יודע את זה....במיוחד לא במשך שנה של אימונים....אפשר להעלות עוד שניים שלושה סטים לכל שריר בלי לפחד
אני לא מכיר בנאדם עם התאוששות כל כך גרועה שזאת התכנית שתתאים לו ואני חושב שתסכים איתי על זה

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט