צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-05-09, 21:55   #44
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

אנשים אנשים תרגיעו גלשתם מהנושא העיקרי שלנו ונכנסתם לנושאים אחרים עים כל הכבוד אותי בתור חובב של הספורט הזה לא מעניין אותי מה קורה בין גיל לספורטאים אחרים תביעות משפטיות לא תביעות משפטיות זאת בעיה שלהם .אמנם זה נשמע כאילו אני מכוון לאנשים מסומים אבלח זה ממש לא נכון חוץ מעמית ספיר ומאור יש לנו עוד כמה ספורטאים בעלי תארים אבל זאת לא הבעיה הבעיה טמונה באופים של ספורטאנו הגדולים כל אחד שזוכה בתואר חושב שהוא המציא את הספורט הזה.גלעד אחי הבנו כבר שאתה מכיר את ספיר עם כל הכבוד תפסיק כבר לנפנף בזה אם אתה טוען שהוא קורא כאן אז תפדל הכבוד כולו שלנו עמית תגיב........גם לי יש חברים"בעלי תארים"שלא כותבים כאן זכותם אבל לא קשה להם שאנחנו האנשים היחידים בארץ שמודעים להישגים שלהםוהיחידים שמפרגנים להם?
בקיצור סניגורים למיניכם תנו לבוסים שלכם לדבר.אגב גלעד אמנם אני נציג של ישראלבודי נכון אבל היום אני מדבר בשמי בלבד הבנת כמו שהספקת להבין אני תמיד מדבר רק בשמי.
לגבי שאלתך אם אני משתתף במר ישראל הבא אז התשובה תהיה באוגוסט . חברהלדעתי כל מפתח גוף מקצועי שמתנשא על היחידים שמרפגנים לו ולא עוזר כשהוא יכול(כחלק מתרומתו לקידום הספורט)אטז לא שווא יחס לא משנה מי הוא.
hachem-01 מנותק   הגב עם ציטוט