ציטוט:
פורסם במקור על ידי orev
האשם,התמונות שפורסמו,זה באמת לא מוכן,כי זה שבוע לפני,עם נוזלים ורק ביום הראשון של העמסה...כך שמי שכתב צדק. אבל ביום התחרות,וזה מה שקובע הוא כן היה מוכן!
אני לא רציתי לעשות זאת,אבל זה הכרחי ואני מתנצל מראש,אבל גם עמית וגם מאור היו מוכנים הרבה לפני הזמן,אז מה!? זה מה שדפק אותם. הם אבדו המון בשר...
|
תקשיב מוכן הוא היה וכמו שצריך גם בתמונות שהעלת וזו דעתי אולי טיפה נוזלים אבל גם אם התמונות צולמו יומיים לפני זה היה עדיין מספיק טוב וזו דעתי.משיחה שהייתה לי עם סטאס יומיים שלושה לפני התחרות הבנאדם נשמע עייף ובצדק והיה בשיא הייבוש ופשוט קבענו לדבר יותר מאוחר כי הוא פשוט לא היה מאופס.הבנאדם לא עשה קיצורי דרך ומבלי לראות את התמונות עדיין (מהתחרות)אני בטוח שהוא הצליח אפה שהרבה אחרים נכשלו.......תתיחסו לשאר ההודעה שלי כי זה ההישג החשוב.לא צריך להתקע על דברים שוליים.לגבי מאור ועמית עמית לא איבד מסה להיפך הוא היה כמעט או לא כמעט הכי גדול בקטגוריה שלו מי שאיבד שריר לדעתי זה מאור לצערי כי אני באמת אוהב את הבנאדם הזה כשהוא היה במר צפון לדעתי הוא נראה הרבה יותר טוב אבל מאור עדיין צעיר מאוד והיא עוד יפתיע אניח מקווה שעוד מפתחי גוף יתקדמו בצורה כזאת כי אמנם אני חדש בתחום יחסית אבל לפי מחקר פרטי שלי שעשיתי הרבה מפתחי גוף לצערי כל שנה נראים כמעט אותו הדבר.(שאף אחד לא יחשוב שאני מכוון אליו אישית אני מדבר בכללית)אז יש להם מה ללמוד מסטאס מעמית וממאור שחזר לאחר תקופה לא קצרה ל"שגרה"