ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
אתה מסכים אתי שבכל זת מוכרים אותו ועומדים מאחורי זה מחקרים?
אז זה כנראה עובד.. אבל מה? אני מאמין שההשפעה היא מינורית יחסית.
ניסית את זה? אני ניסיתי ויש לזה דרגות קושי, אם אני ממליץ? לא.. למה? לא בגלל שאני לא חושב שזה משפיע, בגלל שלעשות אימון בטן הרבה יותר אפקטיבי ואני לא יודע כמה החגורה משפיעה על הבטן.
לא משנה שחבר שלי אמר לי שצריך לעשות את זה בשכיבה אחרת זה יכול לגרום להתפסות והיה כבר משהוא שעשה לא נכון וזה גרם לו להתפסות מסוכנת שקשה לו להזדקף או משהוא כזה ובמשך שנ התמודד עם זה- אז יש בעיות וזה אפילו מסוכן וצריך לעשות את זה בשכיבה כדי שלא יהיו בעיות ולמרוח גרם שיעזור למוליכות, אז אי אפשר לומר שזה לא עובד..- אני ניסיתי ומרגישים את הבטן אבל בכל זאת לא ממליץ בגלל שכו שציינתי אני לא יודע כמה זה משפיע, הם אומרים שזה כמו שתעשה אימון עצים מאוד של כפיפת בטן אותו האנרגיה מופעלת באמצעות הזרמים החשמלליים רק בלי התאמצות שזה הסיבולת שריר דבגלל זה מרגישים כואב באיזשהוא שלב בכל זאת אבל הם גם מציינים שזה לא מפתח סיבולת שריר- זה לא תחליף לאימון.. אם תנסה אח"כ לעשות כפיפות בטן כנגד באותה עצימות שהם שהתמשת במכשיר, רוב הסיכויים שלא תצליח , רק מה? יכול להיות שיהיה לך הרבה יותר קל להגיע לסיבולת הזאת.
אז יש בזה משהוא אבל לא תחליף ולא ממליץ בכלל (באיזשהוא אופן גם מסוכן ויש עוד בעיות שלא ציינתי אם אני זוכר).
|
אחי , מחקרים ? איזה מחקרים ? יש לך את המחקרים ? למה כי בפרסומת עומד מישהו עם חלוק ואומר לך שיש מאחורי כן מחקרים שמוכיחים ?
וכי זה בערוצי קניות אמריקאיים , שהולכים לקנות סט סכינים רק כי הוא חותך עם הסכין נעליים
for fuck sake, wake up . אנשים רוצים לעשות עלייך כסף ובונים על העצלנות המטופשת של בני אדם שרוצים את הדרך הקלה לקבל את הריבועים של הבחור בפרסומת שבכלל
שנתיים וחצי על סטרואידים ...
תפסיק להיות נאיבי ... זה עובד כמו בובות וודוו ושיקויים של המערב הפרוע ...
תיכף תגיד לי שגם לעשות רייקי ירפא לך שפעת ועדיף על לקחת כדורים ..