ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza
כן, ב300 קילו סקוואט תקבל יותר גירוי מ150 קילו סקוואט, כי המשקלים נמדדים באותו מבנה תרגיל. 300 קילו שאתה שם בפינים או על עמודים במכונה זה לא אומר שהגוף שלך מתמודד עם עומס של 300 קילו, חשבתי שזה ברור.
מבחינת התרגילים עצמם, גזירת העומסים על הארבע הראשי אולי דומים לאלה שבסקוואט, אבל מבחינת הפעלת הposterior chain כולו, הcore, גירוי של מערכת העצבים, תגובה הורמונלית כללית וconditioning, הלג פרס עושה עבודה שמחווירה במקרה הטוב ליד full low bar squat.
ולא, לא סתרתי את עצמי. אתה לא צריך לאבד משקל בשביל לאבד שומן. תקרא קצת על recomposition וקצת פחות מגזיני פלקס למיניהם.
|
נכון אבל לא מעניין אותי כרגע..
כשאני בחיטוב מעניין אותי לתת לגוף סיבה להשאיר את השריר משמע לתת גירוי ולהעמיס על אותו השריר מספיק בישביל זה
ולחיצת רגליים שתוסיף בה כפול משקל על הרגליים מאשר בסקוואט תשרת את המטרה בצורה מצוינת לפעמים יותר מאשר בסקוואט
עכשיו תסביר לי למה הפוסטריור צ'יין לא עובד מספיק בלחיצת רגליים?[שוב-בהנחה שמדברים על האמס וגלוטאוס בלבד]
בקשר לחלק האחרון שבו טענת שלא צריך להיות בגירעון קלךורי כדי לאבד שומן-אז מה תעשה בדיוק?
אנאבוליק דיאט? לא תודה אני מעדיף לראות את התצואת של החיטוב מהר יותר מאשר להכנס למשטר כזה
ההצעה שלך להחליף חיטוב באנאבוליק דיאט [או כל דבר דומה] היא ששטותית וזה נראה כאילו אתה מחפש להתווכח לשם הוויכוח בלבד-הרי אתה יודע שזה לא רציני לא ריאלי ולא אותו הדבר בכלל
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות
- ליחצו כאן.