ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב
איזה זיכרון קצר יש לך ממש קצר אולי כדאי שנרענן לך אותו ?
אין לך שום דרך ליצור איתי קשר ? יש לך רק את הנייד הפרטי שלי , הנייד של העבודה , ואת הטלפון בבית . אתה רוצה לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ בבקשה אין בעיה .
גלעד ,
אני מעולם לא אמרתי מילה אחת רעה עלייך , עשיתי עלייך כרטיס ביקור מחמיא וארוך , שעלה לי אישית אחר כך ביוקר .
.
|
אבל משום מה...תמיד הייתה לך דרך מטומטמת להשמיץ את האנשים שאני מעריך עוד מהימים של מר ישראל 2006 שעקצתה את עומר לנדאו כל הזמן ובסוף הוא נתן לך לאכול את הכובע ועכשיו אתה מחפש להרצות להאשם כאילו אתה מבין משהו או עברתה שמינית ממה שהוא עבר,ויומיים לפני התחרות אתה מתחיל לכתוב לו הרצאות מה הוא צריך לעשות ומה הוא היה צריך לעשות השנה כאילו אתה עשיתה משהו בספורט,קצת טאקט טלטלון שכמוך...לא אומרים כאלו דברים לבן אדם שעולה לבמה עוד כמה שעות או במילים אחרות?שתיקה שווה זהב...למרות שלפי דעתי אכלתה את כל מטבעות השוקולד העטופים מזהב ובכל זאת החלטתה לפתוח את הפה ולזמר...

גם אני לא אשכח במר ישראל 2006 כמה שירדתה על ליאור מרמלשטיין בפורום על הצבע שהוא בחר לעלות איתו לבמה תשמע יואב...אתה לא שון ריי וזה לא md מאילה אם הייתה ספורטאי פה בארץ בטופ כמו המתחרים הטובים שכותבים פה בפורום או שקוראים בו..אז זה היה משהו אחר והיה אפשר לקבל ביקורת מימך בכבוד ובשיכול דעת.
אבל בחיאט...עשה משהו ואז תיתן ביקורת גם אם אתה צודק או לא זה מעצבן..לחשוב שאתה בן אדם שבקושי מתאמן כותב וכותב הרים של שטויות.
חחחחחחחחחחח טוב דיי אין לי כוח אליך תהיה בריא ויאלה מספיק אם המריבות