ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
המצב של ארהב טוב לא בגלל הדמוקרטיה אלא בגלל שהיא מעצמה צבאית/כלכלית. בכל אופן אין שום עתיד לדמוקרטיות המערביות,סופן של דמוקרטיות הוא קריסה,כל פעם שיש הגירה קיצונית ובעיות כלכליות היא קורסת, זה קרה כל פעם בהיסטוריה ובגלל זה אפשר להסתכל על זה כנוסחא. אנחנו יכולים להיות שוב חזקים רק אם נעודד עליה יהודית לפה,נחזק את הלאומיות שלנו ואת השוני שלנו מיתר העולם(מה שהיום נחשב "לגזענות" ופעם היה הדבר הרגיל שלמדנו שהיינו קטנים שזה מדינת ישראל ליהודים).
צריך להשתחרר מכל התפיסות החלשות האלו של הערכים המזוהמים שהחברה המערבית מטפטפת לנו, אנחנו ממש חיים בבועה, השכנים שלנו זה לא שוויץ, אי אפשר להמשיך לחשוב שאנחנו מדינה יפת נפש וליברלית, צריך לחזור למה שהיה פה לפני שנים. פעם הסמלים של המדינה היו קדושים,המנהיגים היו רצינים,הצבא היה חזק,הציבור היה חזק ומוכן למות בשביל המדינה, היום הכל מערבי ומקולקל. אני עכשיו באמת חוזר למבחן שלי שפלול! 
|
אני מסכים שיש לנו בעיות הרבה יותר קשות ובסיסיות מלשוויץ, ארה"ב והרבה מדינות אחרות.
כמו שדמוקרטיות נפלו, כך גם דיקטטורת. בעיות כלכליות הפילו לא רק דמוקרטיות, אלא גם הרבה דיקטטורות, כמו גם משברים חברתיים.
אני לא אעסיק אותך הרבה זמן, כל פעם נראה שאנחנו מגיעים לויכוח דומה, העיקר שבצורה יפה!
לך ללמוד, ובהצלחה במבחן.