צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-02-07, 20:19   #17
n0x
חבר פעיל

תגובה של אחד מYNET
ציטוט:
42. יהודי אנטישמי גאה שלום אני רועי, יהודי ציוני,חילוני אך מחובר מאד למקורות, יליד הארץ כמו הורי, קצין בצה"ל, משלם מיסים וגם אנטישמי גאה! לא מתבייש להודות. טלו קורה מבין עינכם דוסים. גם שכמוני לא סובלים אותכם ואת ההתנשאות התרבותית/דתית שלכם, את ההגמוניה שנטלתם לעצמכם, את קיצוניותכם, את טפיליותכם ויותר מכל - את היומרה שלכם להיות דובריו של אלוהים, יומרה שבשמה אתם מנוונים את העם שלנו ומוליכים את כולנו לעברי פי-פחת, יחד עם בני מינכם המוסלמים הקיצוניים ושאר כוחות הפונדמנטליזם. הגזענות מגיעה ממכם!
ציטוט:
256. תגובות למבקרים אין לי בעייה עם אנשים חובשי כיפה, קסדה או מצנפת או תרבוש. הבעייה שלי היא עם התופעות החברתית שקורות בחסות הדת ומחייבות גם אותי למרות שאני מתנגד להן קשות: מדיניות ואופי ההתנחלויות (ואני ממש לא שמאלני) מימון תלמידי ישיבה, קצבאות ילדים וכולי.
אבל הבעייה הכי גדולה שלי כפי שכתבתי היא עם היהירות שנשפכת גם כאן מכל תגובה מטומטמת שלכם:

א. מי קבע שהאורתודוקסיה החרדית הפאשיסטית והמדכאת היא הקובעת במה שקשור ליהדות?

ב. מי קבע שהמדינה צריכה לממן את הקרנבל הזה?

ג. למה רק הם לומדים תלמוד וכו'? האם ההגמוניה היא דווקא שלהם - המנוונים והאטומים ביותר בעדות עמנו?

ד. הם הגזענים הגדולים מכולם - עיין ערך גיור, קבורה, נישואין וכולי.

ה.137 - מקשיבים לדתיים כל הזמן ותראה איך אנחנו נראים, טמבל.

ו.151 - נראה אותך מסתובב חופשי בתור בחורה עם מכנסיים (ארוכים) במאה שערים או עובר עם האוטו במקרה ליד שכונה חרדית או משהו. חוץ מזה, חבוב - אני רחוק מלהיות אליטיסט, ובניגוד אליך אני חושב שבמלחמה האחרונה היינו די טובים, ממש מטריד אותי (ציניות) שלוזרים עילגים כמוך חושבים אחרת. אתה משלם לחרדים פרוטקשן כל החיים שלך דרך המיסים.

194 - הרבה סימני פיסוק לא עושים אותך צודק, אני בניגוד לחרדים ודומיהם מכבד את כולם, אני רק מצפה שיכבדו אותי. אל תשפוט את היהדות שלי, כי לפי הדיבור שלך אסור לתת לך לבחור לבד תחתונים בבוקר. תראה איך הרבה דתיים מדברים על המדינה הזאת ברגע שקורה משהו שלא כל כך מתאים להם, אני בניגוד אליהם גם תורם פה.

אה - ותראו, כל ה "פרו-דתיים" איך אתם ישר שולפים את העדתיות והגזענות בתוך כלי לניגוח. דווקא אתם שבוכים על "גזענות" ישר מתחילים עם אשכנזים, תימנים, רוסים, ערבים. טלו קורה, בבונים!

תנחשו מאיזה מוצא אני? פרס למנחש המאושר.
יש בזה משהו שהוא אומר... מה אתם אומרים?

נחשו מזה?
n0x מנותק   הגב עם ציטוט